מניפות פילו במילוי פטריות ותפוחי אדמה
מניפות פילו מדהימות במילוי תפוחי אדמה ופטריות. מטריפות להגשה וטעימות אש
מרכיבים:
- 1 מארז עלי פילו ( כ - 14 עלי פילו)
- 3 תפוחי אדמה אדום (דזירה)
- 3 מארזי פטריות שמפניון (כ-35 יחידות)
- 2 בצלים גדולים
- כפית גדושה מלח
- 3 כפות שמן + רבע כוס שמן
- בסיר רחב על להבה בינונית מביאים הרבה מים לרתיחה. מכניסים לסיר 3 תפוחי אדמה מזן דזירה ומבשלים כ – 40 דקות / עד ריכוך. סכין החודרת בקלות לתפוחי האדמה מעידה שתפוחי האדמה מוכנים. מסננים מהנוזלים ומניחים בצד לצינון.
- בינתיים שתפוחי האדמה מתבשלים קוצצים לקוביות קטנות 2 בצלים גדולים ומניחים בצד. קוצצים בעזרת מאסטר סלייסר פטריות שמפניון משלושה מארזים ומניחים בצד.
- במחבת רחבה על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן קנולה. כשהשמן ממש חם מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד שהבצל נעשה זהוב. מערבבים מידי פעם. כשהבצל נעשה זהוב מוסיפים את הפטריות הקצוצות, מערבבים, מבשלים 3 דקות ומוסיפים 1 כפית גדושה אבקת מרק פטריות, רבע כפית פלפל שחור, כפית מלח, מערבבים היטב ומבשלים כעשר דקות. מכבים להבה כשרואים שהפטריות שינו את צבען והפרישו המון נוזלים. מניחים בצד לצינון.
- סוחטים את הפטריות מהנוזלים בעזרת הידיים ומעבירים לקערה, מועכים את תפוחי האדמה לפירה ומוסיפים לקערה. מוסיפים כפית מלח נוספת, מערבבים היטב ומניחים בצד. (לפני שאתם מוסיפים את כפית המלח הנוספת תטעמו, אם חסרה לכם פחות מליחות תוסיפו רק חצי כפית).
- מדליקים תנור ל – 200 מעלות חום ומתחילים ליצור את המאפים. ניתן להכין את המאפים כמניפות, כאגרולים אפויים או כשושנים. ליצירת המניפות מניחים על הפילו לרוחבו, על משטח עבודה ולצידו קערית ובה רבע כוס שמן. מברישים את העלה בשמן דוחפים ומכווצים את העלה רחוק מגופכם עד שמתקבלת מניפה ארוכה, מקפלים את המניפה ל – 2, בקצה הפתוח של המניפה מניחים כף גדושה מלית ומגלגלים לכיוון החלק הצר, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשמנים בשמן את המניפה. כך עם כל המניפות (נא צפו בסרטון ההדרכה).
- מכניסים את התבנית לשלב האמצעי של התנור ואופים כחצי שעה / עד שהמאפים זהובים.
שפה: עברית ::: 323
עוד ווידאו
- מטבח רובוטי - מבט אל העתיד
- 32 אילתורים חכמים למטבח שלא הכרתם
- מטבח רובוטי - מבשל אוכל תוך 3 דקות או פחות
- ריזוטו פטריות
טעים וריחני, מאתר www.itsyourturntocook.com
- עוף בגריל ב60 שניות
- בועז לומד לבשל
הפעם אדווה מלמדת את בועז לבשל קינוח שמנת ופירות קר
- 11 דרכים לא רגילות אך טעימות לבישול!
טריקים לבישול יצירתיים ובלתי שגרתיים
- מוסקה כשרה לפסח
דרגת קושי - בינוני זמן הכנה – 90 דקות מספר
- עוגת שוקולד ללא קמח
ביצה - 6 Large, מופרדות. סוכר -&nb
- מתכון לסופגניות רכות ואווריריות
מתכון לסופגניות מושלמות: סופגניות רכות, אווריריות,
קטגוריות
תגובות אחרונות
543050 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -