מאפים במילוי קרם
בצק
תהליך הכנה
בצק
1. מוסיפים סוכר, מלח ושמרים לקערה המכילה קמח ומערבבים.
2. מוסיפים חלב חם (כ-40 מעלות) וביצים ולשים ביד כ-7 דקות.
3. מוסיפים חמאה בטמפרטורת החדר ולשים ביד כ-7 דקות.
4. שמים בקערה, מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לתפוח עד להכפלת הנפח.
הכנת רפרפת
5. מוסיפים סוכר ומשחת/תמצית וניל לחלמון ומערבבים.
6. מוסיפים עמילן תירס ומערבבים למרקם חלק.
7. מוסיפים מעט חלב ומערבבים למרקם חלק, ואז מוסיפים את החלב הנותר ומערבבים.
8. מניחים על אש קטנה ומרתיחים עד להופעת בועות גדולות (ממשיכים לערבב)
9. מסירים מהאש, מוסיפים חמאה, מערבבים היטב ולאחר מכן מעבירים לקערה.
10. מכסים את החלק העליון בניילון נצמד היטב למניעת כניסת אוויר ומתקררים במקרר.
11. מסירים את הנפיחות מהבצק שתפח ומחלקים אותו ל-6 חלקים.
12. לאחר הכנת צורה עגולה מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה של כרבע שעה.
13. משחררים את הבצק, מעצבים אותו לצורה עגולה ואז מרדדים אותו כ-1/3 מהדרך בעזרת מערוך וחותכים אותו לפסים.
14. מגלגלים אותו לצורה עגולה כשהפסים בצד החיצוני ומניחים בתוך טבעת אפיה או תבנית מאפינס נמוכה.
15. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה של כ-40 דקות.
16. מורחים חלב מלמעלה ואופים בתנור 170 מעלות כ-20 דקות.
17. מורחים חמאה מומסת מלמעלה להברקה ומוציאים מהתבנית.
18. מקציפים את קרם הקרם הצונן עד לקבלת מרקם חלק וממלאים שק זילוף.
19. יוצרים גומה בצד הלחם בעזרת מקלות אכילה כדי לפנות מקום לקרם וסוחטים את הקרם לתוך המאפה.
- 220 גרם קמח רגיל
- 15 גרם סוכר
- 3 גרם מלח
- 4 גרם שמרים יבשים
- 120 גרם חלב
- 40 גרם ביצה
- 25 גרם חמאה ללא מלח
- 30 גרם חלמון ביצה
- 4 גרם סוכר
- 12 גרם משחת וניל
- 200 גרם קורנפלור
- 10 גרם חלב חם
- חמאה ללא מלח
תהליך הכנה
בצק
1. מוסיפים סוכר, מלח ושמרים לקערה המכילה קמח ומערבבים.
2. מוסיפים חלב חם (כ-40 מעלות) וביצים ולשים ביד כ-7 דקות.
3. מוסיפים חמאה בטמפרטורת החדר ולשים ביד כ-7 דקות.
4. שמים בקערה, מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לתפוח עד להכפלת הנפח.
הכנת רפרפת
5. מוסיפים סוכר ומשחת/תמצית וניל לחלמון ומערבבים.
6. מוסיפים עמילן תירס ומערבבים למרקם חלק.
7. מוסיפים מעט חלב ומערבבים למרקם חלק, ואז מוסיפים את החלב הנותר ומערבבים.
8. מניחים על אש קטנה ומרתיחים עד להופעת בועות גדולות (ממשיכים לערבב)
9. מסירים מהאש, מוסיפים חמאה, מערבבים היטב ולאחר מכן מעבירים לקערה.
10. מכסים את החלק העליון בניילון נצמד היטב למניעת כניסת אוויר ומתקררים במקרר.
11. מסירים את הנפיחות מהבצק שתפח ומחלקים אותו ל-6 חלקים.
12. לאחר הכנת צורה עגולה מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה של כרבע שעה.
13. משחררים את הבצק, מעצבים אותו לצורה עגולה ואז מרדדים אותו כ-1/3 מהדרך בעזרת מערוך וחותכים אותו לפסים.
14. מגלגלים אותו לצורה עגולה כשהפסים בצד החיצוני ומניחים בתוך טבעת אפיה או תבנית מאפינס נמוכה.
15. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה של כ-40 דקות.
16. מורחים חלב מלמעלה ואופים בתנור 170 מעלות כ-20 דקות.
17. מורחים חמאה מומסת מלמעלה להברקה ומוציאים מהתבנית.
18. מקציפים את קרם הקרם הצונן עד לקבלת מרקם חלק וממלאים שק זילוף.
19. יוצרים גומה בצד הלחם בעזרת מקלות אכילה כדי לפנות מקום לקרם וסוחטים את הקרם לתוך המאפה.
שפה: אחר ::: 356
עוד ווידאו
- פרחי תפוחי אדמה בתנור
מתכון קל הכנה, מעולה לאירוח וחג.
- טיפים מדהימים לבשלנים || מתכונים של 5 דקות לארוחה הטובה ביותר
מתכוני קינוחים קלים וטריקים למטבח. וידאו מעולה
- הכנת עוגת בסקויטים , טעים ופשוט
- חיתוכיות מושלמות, קלות להכנה ללא אפייה ובכלום זמן!
250 גר' ביסקוויטים כף אבקת סוכר 3/4 כוס חמאת
- 25 רעיונות גאוניים למטבח
- מטבל לחטיפים וקרקרים
- בצק פילו במילוי סלמון ותרד
מאת השף צ'רלי פדידה, מתכון של חברת "ליימ
- פנקייקס אווריריים
מהיר הכנה. ביצים, חלב, קמח, אבקת אפיה, וניל, סוכר
- בראוניז גולמי ובריא
רכיבים: 1 כוס (100 גר ') חתיכות אגוז 1
- עוגת גבינה מנצחת לשבועות
איילת הירשמן מראה לנו, צעד אחרי צעד, איך להכין את
קטגוריות
תגובות אחרונות
650300 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- חזה עוף במישרה ים תיכוני [אבי מ.] -
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- מתאבני גבינה וסלמון מעושן [אבי מ.] - מתאבנים גבינה וסלמון קלי הכנה