תפוחי אדמה ממולאים בגבינה
תפוחי אדמה ממולאים בגבינה נמסים בפה – ארוחת ערב מושלמת ומנה נהדרת לארוחה חלבית
אופן ההכנה:
אוכלים חם (או מחממים במיקרו אם מתקרר)
בתאבון אהובים!
מוזמנים לשתף אותי בתמונות שהכנתם באינסטגרם או בפייסבוק שלי (פינת האוכל של סיון)
- 7 תפוחי אדמה שטופים
- 2 כפות שמן זית
- קוביה קטנה של חמאה (20 גרם) (אפשר לשים שמן קנולה) (ממיסים במיקרו 30 שניות)
- 1/4 כוס שמנת לבישול 15% (60 מ"ל)
- 1 גביע שמנת חמוצה 9% או 15% (200 גרם)
- 4 פרוסות מגורדות של גבינה צהובה.
- כפית ורבע מלח
- פלפל שחור
- קמצוץ פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה:
- שוטפים 7 תפוחי אדמה ושמים על תבנית עם נייר אפייה.
- משמנים את תפוחי האדמה בשמן זית ויוצרים חריצים עם מזלג.
- אופים בתנור 180 מעלות עד 200 מעלות – מצב טורבו – למשך שעה או עד שהם רכים. מעבירים מזלג ורואים אם תפוחי האדמה רכים מאוד.
- מקררים מעט (עדיין שיהיו חמים) , חוצים את תפוחי האדמה ברבע העליון ומוציאים משני החלקים את התפוח אדמה לתוך קערה (בעזרת מזלג או מה שנוח לכם).
- שמים את החלק העליון בתחתית של החלק הגדול של התפוח אדמה.
- מכינים את המילוי:
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה (אפשר שיהיו גושים)
- מוסיפים את מרכיבי תערובת הפירה שבמתכון -אפשר לשים כל מה שבא לכם בתערובת!
- ממלאים את תפוחי האדמה
- ממיסים קוביה קטנה של חמאה במיקרו (30 שניות) ומברישים מעל תפוחי האדמה. (אפשר שמן)
- מפזרים מעט פפריקה מתוקה
- אופים בתנור במצב טורבו 190 מעלות למשך 20-30 דקות או עד שמזהיב.
אוכלים חם (או מחממים במיקרו אם מתקרר)
בתאבון אהובים!
מוזמנים לשתף אותי בתמונות שהכנתם באינסטגרם או בפייסבוק שלי (פינת האוכל של סיון)
שפה: עברית ::: 486
עוד ווידאו
- ספרינג רול מטוגן
מצרכים: 4 דפי פילו 3 כפות שמן 1 כף ג'י
- קוביות קינוח פירות יבשים
סודות מתוקים- הקונדיטורית קרין גורן מכינה מתכוני ע
- מתכון לקרמל ב-5 דקות
איך להכין קרמל ב-5 דקות - http://www.10dakot.
- חטיף שוקולד לבן ופירות יבשים
הקונדיטורית קרין גורן מכינה מתכוני עוגות, שוקולד,
- ריבת תפוחים ביתית של סבתא וילמה
מרכיבים בצק קמח תופח 350 גרם סוכר 150 גרם
- אנטיפסטי - Chi-Food
בטטה ושומר, אנטיפסטי עם אלי ספיר. מתכון בריאות
- מתכון לסופגניות מתוקות
סופגניות מתוקות לחנוכה, עם ריבה ושבבי קליפת תפוז ל
- מדוביק - עוגת דבש רוסית - Medovik
קינוח מושלם לראש השנה או לכל חובבי עוגות הדבש.. מ
- דג חריף בסגנון מזרחי
השף/טבח, אמיר (ארז) אבוטבול ילמד אותנו להכין דג מז
- ג'לי אבטיח
טריק נחמד ומרענן לאירוח. כל שצריך הוא אבטיח גדו
קטגוריות
תגובות אחרונות
625310 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- טראפל שוקולד לבן [אבי מ.] -
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- ליקר פסיפלורה [שלקה] - לאוהבי הפרי המדהים הזה.
- לחמניות בצל [אבי מ.] -
- תפוחי עץ אפויים [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד רכה [אבי מ.] -
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"