המדריך להכנת הפרעצל המושלם
כולם מדברים על פרעצל? כן! נראה שהעולם כולו מתעניין עכשיו בפרעצלים, אותם בייגלס טעימים וקריספיים ממוצא גרמני שאי אפשר להפסיק לטרוף. קבלו את המדריך של רון יוחננוב בו הוא איך מכינים את בצק היוגורט המושלם ליצירת פרעצלס בייתים נפלאים והטכניקה לקליעת הצורה הקלאסית של הפרעצל.
שפה: עברית ::: 319
עוד ווידאו
- אורז לבן אחד אחד בקלות
איך מכינים אורז לבן אחד אחד? מתכון לאורז לבן, מ
- ממרח פסטו
ירוק
- להכין חומוס
הניגוב הלאומי
- עוגיות יווניות Koulourakia
העוגיות היווניות, הכנה מסורתית
- איך מכינים "מוקפץ"
הקפצת ירקות בטיגון-ערבוב
- מאפינס תפוחים ללא תפוחים
הסרטון מתוך הדי.וי.די המצורף לספר "אפייה זה מ
- פירושקי עם פירה ובצל מטוגן
יאממיי פירושקי עם פירה והמון בצל מטוגן. בד&
- גלידת ווניל
הכנת גלידה בקלי קלות
- פרחי תפוחי אדמה
נאה מאוד להגשה וקל להכנה
- קליפות תפוח אדמה ממולאות
רעיון חמוד וטעים
קטגוריות
תגובות אחרונות
543050 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -