מקרונים - שלב אחר שלב
במתכון הזה אני מלמד אתכם בדיוק איך להכין מקרונים קלים בדיוק כמו שהקונדיטור הצרפתי שלי לימד אותי בבית הספר לקונדיטור.
מרכיבים ◄
גנאש שוקולד לבן (המילוי)
מרכיבים ◄
- 113 גרם קמח שקדים
- 227 גר' אבקת סוכר
- 113 גרם חלבונים שישבו לילה במקרר ומובאים לטמפרטורת החדר
- ¼ כפית קרם טרטר (אבקה)
- חצי כפית אבקת מרנג לא חובה
- 57 גרם סוכר מגורען סופר דק
- ½ כפית תמצית וניל
- ¼ כפית מלח
- 1 טיפה ג'ל צבע מאכל אופציונלי
גנאש שוקולד לבן (המילוי)
- 200 גר' שוקולד לבן
- 120 גרם שמנת אחוז גבוה
- 45 גרם חמאה ללא מלח
- 1 תרמיל וניל שלם או 1 כפית תמצית
שפה: אחר ::: 407
עוד ווידאו
- ממתקי קוקוס
"מקרוני" קוקוס מתוקים
- רוטב עגבניות
- אודות קמח
הקמח מגיע בסוגים שונים. קמח מלא, מולבן, רמות גלוטן
- כיצד לבחור ולאחסן דגים
מתוך Harvest Eating
- 11 דרכים לא רגילות אך טעימות לבישול!
טריקים לבישול יצירתיים ובלתי שגרתיים
- מטבח רובוטי - מבט אל העתיד
- גרטן תפוחי אדמה ובטטות לפסח
גרטן תפוחי אדמה ובטטות קל להכנה. רוב העבודה זה הקי
- אורז אדום
אורז עם סלק אדום פשוט וקל להכנה אליי ספיר מציג &n
- בצק מטוגן
- ביצת עין בתוך שבכת תפוחי אדמה
רכיבים: מתכון ראשון: 1/2 תפוח אדמה 1 ביצה
קטגוריות
תגובות אחרונות
604330 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת תפוזים [אבי מ.] - עוגת טורט תפוזים קלה וגבוהה
- תגובות כלליות [ראובן מ.] - לא ממש מתכון, אלא מקום לשיגור תגובות ובקשות כלליות
- עוגות שמרים [כרמית פריד] - עוגה שתקצור עבורכם המון מחמאות, בקלות רבה!
- תפוחי אדמה מוקרמים [אבי מ.] - תוספת קלאסית של תפוחי אדמה אפויים ומוקרמים.
- סלט תפוחי אדמה כפרי [אבי מ.] -
- קוגל איטריות מתוק [אבי מ.] - מאפה אטריות חלבי מתוק
- עוגת פרג בחושה [אבי מ.] -