Pesto
תפריט
ו', 28 מרץ 2025, 16:34
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מקרונים - שלב אחר שלב

 במתכון הזה אני מלמד אתכם בדיוק איך להכין מקרונים קלים בדיוק כמו שהקונדיטור הצרפתי שלי לימד אותי בבית הספר לקונדיטור.

מרכיבים
  • 113 גרם קמח שקדים
  • 227 גר' אבקת סוכר
  • 113 גרם חלבונים שישבו לילה במקרר ומובאים לטמפרטורת החדר
  • ¼ כפית קרם טרטר (אבקה)
  • חצי כפית אבקת מרנג לא חובה
  • 57 גרם סוכר מגורען סופר דק
  • ½ כפית תמצית וניל
  • ¼ כפית מלח
  • 1 טיפה ג'ל צבע מאכל אופציונלי

גנאש שוקולד לבן (המילוי)
  • 200 גר' שוקולד לבן
  • 120 גרם שמנת אחוז גבוה
  • 45 גרם חמאה ללא מלח
  • 1 תרמיל וניל שלם או 1 כפית תמצית
פירוט והרחבה בצורה נהדרת בקישור הזה (אנגלית)
שפה: אחר ::: 407
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר