Pesto
תפריט
ג', 05 נוב 2024, 20:30
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מעדן! קציצות כרוב - פריך מבחוץ, רך מבפנים

מתכון לקציצות כרוב - פריך מבחוץ, רך מבפנים. כדורי/קציצות/קציצות כרוב מטוגנות אלה קלות להכנה וסופר טעימות.

מרכיבים:
  • 750 גרם כרוב
  • 2 בצלים
  •   2 ביצים
  • 1/3 כוס (56 גרם) סולת
  • 2 שיני שום
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • 1 כפית טימין
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות
1. קוצצים את הכרוב, מבשלים במים רותחים במשך 7- 8 דקות, ואז מסננים לגמרי.
2. קוצצים את הבצל, מועכים את שיני השום. מבשלים את הבצל כמה דקות ומוסיפים שום כתוש. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהבצל מזהיב.
3. בקערה גדולה מניחים כרוב מבושל וסחוט, בצל מבושל, פטרוזיליה, ביצים, סולת, טימין, מלח ופלפל. מערבבים היטב את כל החומרים עד להטמעה. אם צריך להוסיף עוד סולת. מניחים בצד למשך 10 דקות.
4. במחבת גדולה מחממים שמן צמחי.
5. מעצבים קציצות מתערובת הכרוב ומטגנים על אש בינונית-גבוהה 2-3 דקות מכל צד או עד להזהבה. מעבירים לנייר מטבח כדי להיפטר מעודפי השמן.

*הצעת הגשה: שמנת חמוצה עם שמיר, יוגורט, סלט טרי
שפה: אחר ::: 1643
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר