Pesto
תפריט
א', 26 ספט 2021, 12:38
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

הכנת גבינת מוצרלה בבית עם 2 מרכיבים בלבד

זהו מתכון אידיאלי להכנה בבית, שניתן להשתמש בו בסוגים שונים של מתכונים כמו פיצה, פסטה ומבחר חטיפים מטוגנים בשמן עמוק. מרכיבים בסיסיים למתכון זה הם חלב וחומץ.

רכיבים :
  • חלב - 1.5 ליטר
  • חומץ - 5 כפות (75 מ"ל)


הערה:

1. כמעט כל חלב יכול לשמש להכנת מוצרלה: מלא, רזה, פרה, עז, גולמי, אורגני או מפוסטר.
2. אם הטמפרטורה של החלב גבוהה בזמן הוספת חומץ, בסופו של דבר יהיה לכם פאניר ולא גבינה.
3. גבינת מוצרלה מוכנה לשימוש למשך שבוע במקרר.

טיפ למקצוענים: עטפו את הגבינה בניילון והקפיאו אותה. קל לגרד גבינה קפואה.

שפה: אחר ::: 279
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר