Pesto
תפריט
ד', 21 מאי 2025, 00:41
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בורקס מצות

מתכון של סימה ביטון​ האלופה
  1. 1 בצל גדול 
  2. 1/3 כוס שמן זית 
  3. 500 גרם בקר טחון 
  4. 150 גרם תרד טרי (אפשר גם קפוא )
  5. מטגנים עשרים דקות 
  6. ואז מוסיפים תרד לעוד 10 דקות 

טיפ:
אפשר לתבל בחצי כפית אגוז מוסקט 
אחרי שהתקשר מוסיפים ביצה טרופה 

מצות :
  1. טובלים 30 שניות 
  2. לא צילמנו טיפ קיפול נייר באסה 
  3. ממתינים חצי שעה כשזה עטוף היטב 
  4. מברישים טוב בשמן זית משני הצדדים 
תערובת הביצים :
  1. 2 ביצים 
  2. כף מים 
  3. קורט מלח 
  4. 190 מעלות 20 דקות
אל תשכחו לתייג אותי בסטורי עם המנות שהכנתם .
הכלים בקליפ @merkaza
שפה: אחר ::: 614
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר