Pesto
תפריט
ש', 15 אוג 2020, 22:03
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

הכנת גלידה במהירות

כלים: 
שקית זיפלוק (שקית אטומה לאוכל) בגודל כריך
שקית זיפלוק בגודל של 5-3 ליטר, או קופסת פלסטיק / זכוכית אטומה (אפשר גם צנצנת גדולה)

חומרים: 
3 כוסות קרח כתוש
חצי כוס מלח
חצי כוס חלב 3 אחוז שומן
חצי כוס שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר (אפשר גם פחות)
רבע כוס אינסטנט פודינג (וניל, שוקולד או כל טעם אחר)
קורט מלח (או לפי הטעם)

אופן ההכנה:

1. מערבבים או מקציפים יחד לתערובת אחידה את החלב, השמנת, הסוכר ואבקת הפודינג. מוסיפים מעט מלח לפי הטעם. 

2. שופכים לתוך השקית הגדולה (או הצנצנת) את הקרח הכתוש וחצי כוס מלח.

3. יוצקים את תערובת החלב לתוך השקית הקטנה, סוגרים אותה היטב ומכניסים לתוך השקית הגדולה עם הקרח. דואגים שהיא תכוסה בקרח מכל צדדיה ואוטמים את השקית הגדולה.

4. מנערים במרץ במשך 15-10 דקות, או עד שהתערובת הגיעה למרקם גלידתי סמיך ורך. מוציאים את השקית הקטנה, מגישים ונהנים.

ד"ר דפנה מנדלר, כימאית ממכון דוידסון לחינוך מדעי, פורסם במאקו
שפה: עברית ::: 56
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר