הכנת גלידה במהירות
כלים:
שקית זיפלוק (שקית אטומה לאוכל) בגודל כריך
שקית זיפלוק בגודל של 5-3 ליטר, או קופסת פלסטיק / זכוכית אטומה (אפשר גם צנצנת גדולה)
חומרים:
3 כוסות קרח כתוש
חצי כוס מלח
חצי כוס חלב 3 אחוז שומן
חצי כוס שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר (אפשר גם פחות)
רבע כוס אינסטנט פודינג (וניל, שוקולד או כל טעם אחר)
קורט מלח (או לפי הטעם)
אופן ההכנה:
1. מערבבים או מקציפים יחד לתערובת אחידה את החלב, השמנת, הסוכר ואבקת הפודינג. מוסיפים מעט מלח לפי הטעם.
2. שופכים לתוך השקית הגדולה (או הצנצנת) את הקרח הכתוש וחצי כוס מלח.
3. יוצקים את תערובת החלב לתוך השקית הקטנה, סוגרים אותה היטב ומכניסים לתוך השקית הגדולה עם הקרח. דואגים שהיא תכוסה בקרח מכל צדדיה ואוטמים את השקית הגדולה.
4. מנערים במרץ במשך 15-10 דקות, או עד שהתערובת הגיעה למרקם גלידתי סמיך ורך. מוציאים את השקית הקטנה, מגישים ונהנים.
ד"ר דפנה מנדלר, כימאית ממכון דוידסון לחינוך מדעי, פורסם במאקו
שקית זיפלוק (שקית אטומה לאוכל) בגודל כריך
שקית זיפלוק בגודל של 5-3 ליטר, או קופסת פלסטיק / זכוכית אטומה (אפשר גם צנצנת גדולה)
חומרים:
3 כוסות קרח כתוש
חצי כוס מלח
חצי כוס חלב 3 אחוז שומן
חצי כוס שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר (אפשר גם פחות)
רבע כוס אינסטנט פודינג (וניל, שוקולד או כל טעם אחר)
קורט מלח (או לפי הטעם)
אופן ההכנה:
1. מערבבים או מקציפים יחד לתערובת אחידה את החלב, השמנת, הסוכר ואבקת הפודינג. מוסיפים מעט מלח לפי הטעם.
2. שופכים לתוך השקית הגדולה (או הצנצנת) את הקרח הכתוש וחצי כוס מלח.
3. יוצקים את תערובת החלב לתוך השקית הקטנה, סוגרים אותה היטב ומכניסים לתוך השקית הגדולה עם הקרח. דואגים שהיא תכוסה בקרח מכל צדדיה ואוטמים את השקית הגדולה.
4. מנערים במרץ במשך 15-10 דקות, או עד שהתערובת הגיעה למרקם גלידתי סמיך ורך. מוציאים את השקית הקטנה, מגישים ונהנים.
ד"ר דפנה מנדלר, כימאית ממכון דוידסון לחינוך מדעי, פורסם במאקו
שפה: עברית ::: 264
עוד ווידאו
- בראוניס כשר לפסח
בראוניס כשר לפסח
- פאי תפוחים אמריקאי
סודות מתוקים - הקונדיטורית קרין גורן מכינה מתכוני
- להכין נודלס אורז קריספי
כמנה או לקישוט סלט, קל מאוד להכנה.
- המבורגר שעועית אדומה ופטריות – צמחוני
מרכיבים שמן זית כ- 3 כפות 3 פטריות פורטובל
- דרכים לקישוט הצלחת
מריחות מסוגננות למחיות בזמן צילחות
- פירה מנצח ב-10 דקות
איך מכינים פירה? איך להכין פירה בטטה? מתכון לפי
- עוגת גבינה ושוקולד לבן ללא אפיה
- פיצה קלועה
פיצה בסגנון קליעה, מגרה ומחדש
- לחמניות תפוח בדבש לראש השנה
לחמניות תפוח יפות ומתוקות לארוחת החג. רעיון מקסים
- גלידת ווניל
הכנת גלידה בקלי קלות
קטגוריות
תגובות אחרונות
580 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- ארוחת אורז במחבת [אבי מ.] - ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת.
- לימונים כבושים [אבי מ.] - כתוספת למאכלים מבושלים או לסלטים.
- נתחי חזה עוף בערמונים [אבי מ.] -
- עוגת מייפל ואגוזי פקאן [חנהל'ה] - נפלאה
- בראוניז פאדג' שוקולד [אבי מ.] - להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן.
- קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים [שף אמיר מרקוביץ'] - ב-3 צבעים בשמן הרב דה פרובנס