עוגת גבינה קרה וקלילה
חומרים:
לגנאש:
להגשה:
אופן ההכנה:
1. מבשלים את חבילת פירות היער עם 3 כפות אבקת סוכר כ- 5 דקות ומצננים.
2. מקציפים את השמנת המתוקה +כוס חלב +פודינג בטעם וניל לקרם יציב , מוסיפים את אבקת הסוכר והגבינה הלבנה ומערבבים למסה אחידה.
3. טובלים את הפתיבר במים חמים עם כפית נס קפה.
4. מניחים שכבה אחת בתבנית.
5. מכסים בקרם חוזרים על פעולת הטבילה ועושים שכבה שנייה של פתיבר וקרם מכסים בשכבת של פתיבר.
6. מבשלים גנאש של שוקולד ושמנת מתוקה ושופכים מעל, מצננים במקרר.
הגשה:
חותכים קובייה יפה ושופכים מעל כף גדושה פירות יער.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971
בתיאבון!
- 1 חבילת פתיבר שופרסל
- 1 חבילת פודינג בטעם וניל שופרסל
- 1 שמנת מתוקה שופרסל
- 1 גבינה לבנה
- כוס חלב שופרסל
- 4 כפות אבקת סוכר שופרסל
- צלחת עמוקה לטבילה עם כוס מים רותחים
- כפית גדושה נס קפה שופרסל
לגנאש:
- 150 גרם שוקולד שוויצרי מריר 60% שופרסל
- 1 שמנת מתוקה שופרסל
להגשה:
- 1 חבילה פירות יער שופרסל
- 3 כפות אבקת סוכר שופרסל
אופן ההכנה:
1. מבשלים את חבילת פירות היער עם 3 כפות אבקת סוכר כ- 5 דקות ומצננים.
2. מקציפים את השמנת המתוקה +כוס חלב +פודינג בטעם וניל לקרם יציב , מוסיפים את אבקת הסוכר והגבינה הלבנה ומערבבים למסה אחידה.
3. טובלים את הפתיבר במים חמים עם כפית נס קפה.
4. מניחים שכבה אחת בתבנית.
5. מכסים בקרם חוזרים על פעולת הטבילה ועושים שכבה שנייה של פתיבר וקרם מכסים בשכבת של פתיבר.
6. מבשלים גנאש של שוקולד ושמנת מתוקה ושופכים מעל, מצננים במקרר.
הגשה:
חותכים קובייה יפה ושופכים מעל כף גדושה פירות יער.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971
בתיאבון!
שפה: עברית ::: 724
עוד ווידאו
- גאוני - עשרות טיפים וטריקים למטבח
הרעינות האלה ממש עובדים!
- מעל 100 טריקים שישפרו את החיים במטבח
עשרות בעיות שאתם נתקלים בהן ביום יום - הנה לפניכם
- פודינג שוקולד קטיפתי
מרכיבים 3 - 4 מנות: 2 כוסות (500 מ"ל) חלב
- סלט חצילים וטחינה - שגב משה
- איך לחתוך עגבניות שרי
סודות השפים
- קיפולים מדהימים לבורקס מעלי פילו
כולם אוהבים בורקס!! והכי כיף זה לאכול בורקס בלי רג
- דובשניות - עוגיות דבש לראש השנה ובכלל
עוגיות דבש מתאימות לחגי תשרי. לראש השנה, לאחר הצום
- פירה מנצח ב-10 דקות
איך מכינים פירה? איך להכין פירה בטטה? מתכון לפי
- קינוח שמנת ופירות
הפעם אדווה מלמדת את בועז לבשל קינוח שמנת ופירות קר
- המבורגר פטריות
מאת רוני סופר
קטגוריות
תגובות אחרונות
625320 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- טראפל שוקולד לבן [אבי מ.] -
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- ליקר פסיפלורה [שלקה] - לאוהבי הפרי המדהים הזה.
- לחמניות בצל [אבי מ.] -
- תפוחי עץ אפויים [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד רכה [אבי מ.] -
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"