עוגת גבינה קרה וקלילה
חומרים:
לגנאש:
להגשה:
אופן ההכנה:
1. מבשלים את חבילת פירות היער עם 3 כפות אבקת סוכר כ- 5 דקות ומצננים.
2. מקציפים את השמנת המתוקה +כוס חלב +פודינג בטעם וניל לקרם יציב , מוסיפים את אבקת הסוכר והגבינה הלבנה ומערבבים למסה אחידה.
3. טובלים את הפתיבר במים חמים עם כפית נס קפה.
4. מניחים שכבה אחת בתבנית.
5. מכסים בקרם חוזרים על פעולת הטבילה ועושים שכבה שנייה של פתיבר וקרם מכסים בשכבת של פתיבר.
6. מבשלים גנאש של שוקולד ושמנת מתוקה ושופכים מעל, מצננים במקרר.
הגשה:
חותכים קובייה יפה ושופכים מעל כף גדושה פירות יער.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971
בתיאבון!
- 1 חבילת פתיבר שופרסל
- 1 חבילת פודינג בטעם וניל שופרסל
- 1 שמנת מתוקה שופרסל
- 1 גבינה לבנה
- כוס חלב שופרסל
- 4 כפות אבקת סוכר שופרסל
- צלחת עמוקה לטבילה עם כוס מים רותחים
- כפית גדושה נס קפה שופרסל
לגנאש:
- 150 גרם שוקולד שוויצרי מריר 60% שופרסל
- 1 שמנת מתוקה שופרסל
להגשה:
- 1 חבילה פירות יער שופרסל
- 3 כפות אבקת סוכר שופרסל
אופן ההכנה:
1. מבשלים את חבילת פירות היער עם 3 כפות אבקת סוכר כ- 5 דקות ומצננים.
2. מקציפים את השמנת המתוקה +כוס חלב +פודינג בטעם וניל לקרם יציב , מוסיפים את אבקת הסוכר והגבינה הלבנה ומערבבים למסה אחידה.
3. טובלים את הפתיבר במים חמים עם כפית נס קפה.
4. מניחים שכבה אחת בתבנית.
5. מכסים בקרם חוזרים על פעולת הטבילה ועושים שכבה שנייה של פתיבר וקרם מכסים בשכבת של פתיבר.
6. מבשלים גנאש של שוקולד ושמנת מתוקה ושופכים מעל, מצננים במקרר.
הגשה:
חותכים קובייה יפה ושופכים מעל כף גדושה פירות יער.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971
בתיאבון!
שפה: עברית ::: 190
עוד ווידאו
- לחם ללא לישה עם קרום פריך
טכניקה קלה להכנת לחם עם קרום 'חלודה'
- מתכונים חלביים לשבועות
ספיישל מתכונים חלביים לקראת שבועות.
- פאי לימון
מתכון פאי בטעם לימון עם קצפת עם ערכים תזונתיים
- עוגת תפוחי עץ
- לחם סודה אירי, חלק 1
חלק ראשון - הכנה מסורתית של לחם סודה.הכתבה ה
- בתוך מאפייה סופר מתקדמת
לא יאמן אילו מאפים מדהימים נעשים באמצעות רובוטים..
- רוטב ריחן
ארומתי ומעשיר
- כ-50 אלתורים יצירתיים ליום-יום במטבח
- פיתות ביתיות
מתכון פיתות עיראקיות עשויות במחבת עם ערכים תזונתיי
- נפלאות האפיה...
קטגוריות
תגובות אחרונות
10 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- קציצות בשר בטחינה [אבי מ.] -
- סלט תפוחי עץ וכרוב [אבי מ.] -
- מעטפות גבינה או ספירלות קקאו [אבי מ.] - מעטפות בצק שמרים במלית גבינה או ספירלות (שבלולים) קקאו.
- עוגות שוקולד חמות אישיות [אבי מ.] - עוגות שוקולד אישיות במרקם רך.
- סלט גזר פיקנטי [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר
- עוגיות מזל סיניות [אבי מ.] -
- עוגת קקאו כהה קלת הכנה [אבי מ.] -