Pesto
תפריט
ד', 27 מאי 2020, 03:01
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ספגטי ללא גלוטן בשמנת פסטו

דרגת קושי - קל
זמן הכנה - 30 דקות
מספר סועדים – עבור 4

אביזרים:
סיר עמוק
מחבת רחבה

מצרכים:
1 חבילת ספגטי ללא גלוטן גרין שופרסל
1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
50 גרם חמאה הולנדית שופרבל
1/2 כוס יין לבן
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
קורט אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
1 כוס בזיליקום שופרסל – עלים בלבד וקצוצים
3 שיני שום שופרסל – פרוסות
מים – למילוי הסיר

להגשה:
100 גרם צנוברים קלופים שופרסל
200 גרם גבינת פסטו ירוק הולנדית שופרסל

אופן ההכנה:
1. בסיר מניחים את המים ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את חבילת הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן (כ- 8 דקות).
3. לאחר הבישול מסננים את הפסטה, אך לא שוטפים.
4. במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שיני השום, מיכל השמנת, היין הלבן,
המלח, הפלפל השחור והאגוז מוסקט.
5. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים ומורידים מן האש.
6. מגרדים מעל את גבינת הפסטו הירוק, מפזרים את הצנוברים ומגישים.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל

http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971

בתיאבון!
שפה: עברית ::: 5
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר