ספגטי ללא גלוטן בשמנת פסטו
דרגת קושי - קל
זמן הכנה - 30 דקות
מספר סועדים – עבור 4
אביזרים:
סיר עמוק
מחבת רחבה
מצרכים:
1 חבילת ספגטי ללא גלוטן גרין שופרסל
1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
50 גרם חמאה הולנדית שופרבל
1/2 כוס יין לבן
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
קורט אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
1 כוס בזיליקום שופרסל – עלים בלבד וקצוצים
3 שיני שום שופרסל – פרוסות
מים – למילוי הסיר
להגשה:
100 גרם צנוברים קלופים שופרסל
200 גרם גבינת פסטו ירוק הולנדית שופרסל
אופן ההכנה:
1. בסיר מניחים את המים ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את חבילת הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן (כ- 8 דקות).
3. לאחר הבישול מסננים את הפסטה, אך לא שוטפים.
4. במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שיני השום, מיכל השמנת, היין הלבן,
המלח, הפלפל השחור והאגוז מוסקט.
5. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים ומורידים מן האש.
6. מגרדים מעל את גבינת הפסטו הירוק, מפזרים את הצנוברים ומגישים.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971
בתיאבון!
זמן הכנה - 30 דקות
מספר סועדים – עבור 4
אביזרים:
סיר עמוק
מחבת רחבה
מצרכים:
1 חבילת ספגטי ללא גלוטן גרין שופרסל
1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
50 גרם חמאה הולנדית שופרבל
1/2 כוס יין לבן
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
קורט אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
1 כוס בזיליקום שופרסל – עלים בלבד וקצוצים
3 שיני שום שופרסל – פרוסות
מים – למילוי הסיר
להגשה:
100 גרם צנוברים קלופים שופרסל
200 גרם גבינת פסטו ירוק הולנדית שופרסל
אופן ההכנה:
1. בסיר מניחים את המים ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את חבילת הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן (כ- 8 דקות).
3. לאחר הבישול מסננים את הפסטה, אך לא שוטפים.
4. במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שיני השום, מיכל השמנת, היין הלבן,
המלח, הפלפל השחור והאגוז מוסקט.
5. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים ומורידים מן האש.
6. מגרדים מעל את גבינת הפסטו הירוק, מפזרים את הצנוברים ומגישים.
למתכונים נוספים - כנסו למגזין שופרסל
http://magazine.shufersal.co.il/share?id=8971
בתיאבון!
שפה: עברית ::: 492
עוד ווידאו
- הכנת דים-סאם
- מתכון לפלפלים ממולאים
- פשטידה מהירה
גיל חובב משוחח עם הפוליטיקאי והאקדמאי, דובר משרד ה
- לביבות בטטה ועדשים כתומות
לעמוד המתכון
- המבורגר פטריות
מאת עדי סימן-טוב המרכיבים 1 בצל 300 פט
- איך מכינים "מוקפץ"
הקפצת ירקות בטיגון-ערבוב
- דאמפלינג - גיוזה
ראו כיצד שומרים על צורה שלמה
- קינוח קרם לימון עם קצפת, קל הכנה
מרכיבים: לקרם: 90 גרם חמאה 200
- 36 טיפים וטריקים חכמים למטבח
- הכנת חלב סויה ביתי ויצירת גבן
תהליך הכנת חלב סויה ביתי טבעוני ויצירת גבן לעשיית
קטגוריות
תגובות אחרונות
109660 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרם ברולה [אבי מ.] - מתכון בסיסי וגיוונים
- חביתיות במילוי פטריות [אבי מ.] -
- עוגיות שיבולת שועל וצימוקים [אבי מ.] - עוגיות בריאות רכות
- לזניה גבינה וירקות [אבי מ.] -
- סלט כרוב עם אטריות "מג'יק" [פסקל] - כרוב בתוספת תערובת קלויה של אטריות ושקדים, ברוטב חמוץ מתוק
- בצק שוקולד [אבי מ.] - לעיצוב, פיסול או יצירת אלמנטים לקישוט עוגות
- חצילים וקישואים בתחמיץ [אבי מ.] - אצבעות חצילים וקישואים בתחמיץ פיקנטי.