7 טיפים לבישול בסיסיים למתחילים
טיפים בסיסיים לבישול למתחילים
שפה: אנגלית ::: 312
עוד ווידאו
- חציל קריספי אפוי בתנור - ללא צורך בטיגון
מה"מטבח בקלי קלות-ליה קרויץ" 1 חציל ג
- עוגת שוקולד
פשוט ומהיר
- עוף טנדורי
- עוגת גבינה לעצלים
רכיבים 1 כוס קמח (140 גרם) 1 ורבע כוסות סוכר
- סופגניות משודרגות
אסנת השפית של בונז'ור תראה לכם איך לשדרג סופגנ
- בורקס מצות
מתכון של סימה ביטון האלופה 1 בצל גדול&nb
- נודלס סיני
- אלופים על הסכין
לקט של מקצועני החיתוך. כשהזמן דוחק, חייבים לחתוך ב
- כישורי סכין בסיסיים
טכניקות ושימוש נכון בסכין
- חטיף מדליק
או איך להכין גלידה 100% טבעית
קטגוריות
תגובות אחרונות
71600 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- עוגות טורט תפוזים וקוקוס [david99] - עוגה קלה להכנה ומאוד טעימה
- בייגל [אבי מ.] -
- תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ותרד [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- רגל קרושה [אבי מ.] -