עוגת גבינה קפה ושוקולד ללא אפייה
קינוח מיוחד לחובבי הקפה והשוקולד. עוגת גבינה שמשלבת בתוכה גם שוקולד חלב וגם שוקולד מריר.
לקלתית:
לציפוי:
הוראות הכנה:
1. מכינים את התחתית: במעבד מזון שמים עוגיות פתי בר וכף אבקת קקאו, מרסקים לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. משטחים על גבי תחתית של תבנית בקוטר 20 ס"מ וכו'. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. מכינים את המילוי: בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין והמים, מניחים בצד לכ10 דקות לספוח.
3. קוצצים את שוקולד החלב ומעבירים לקערה חסינת חום, מוסיפים קפה נמס ומניחים מעל סיר עם מים מבעבעים (בן מארי). ממסיים את השוקולד לחלוטין, מורידים מהאש ונותנים להתקרר מעט.
4. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת ואבקת סוכר. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים שמנת מתוקה וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית.
5. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך 15 שניות. מוסיפים 1-2 כפות מתערובת המילוי אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת המילוי ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים את תערובת המילוי על גבי הקלתית. מעבירים למקפיא למשך 30 דקות.
6. מכינים את הציפוי: קוצצים את השוקולד המריר ומעבירים לקערה חסינת חום. בסיר קטן שמים שמנת מתוקה וקפה נמס, מביאים את השמנת לסף רתיחה ויוצקים על גבי הקוקולד. נותנים לעמוד במשך 1-2 דקות ואז מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
7. יוצקים את הגנאש על גבי העוגה, מורחים בצורה אחידה. מעבירים להתייצבות במקרר ל6 שעות לפחות.
לקלתית:
- 170 גרם פתי בר
- 90 גרם חמאה מומסת
- 1 כף אבקת קקאו
- 500 גרם גבינת שמנת
- 2/3 כוס (160 מ"ל) שמנת מתוקה
- 80 גרם אבקת סוכר
- 150 גרם שוקולד חלב
- 1-2 כפיות קפה נמס
- 9 גרם ג'לטין + 45 מ"ל מים
לציפוי:
- 1 כפית קפה נמס
- 1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה:
1. מכינים את התחתית: במעבד מזון שמים עוגיות פתי בר וכף אבקת קקאו, מרסקים לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. משטחים על גבי תחתית של תבנית בקוטר 20 ס"מ וכו'. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. מכינים את המילוי: בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין והמים, מניחים בצד לכ10 דקות לספוח.
3. קוצצים את שוקולד החלב ומעבירים לקערה חסינת חום, מוסיפים קפה נמס ומניחים מעל סיר עם מים מבעבעים (בן מארי). ממסיים את השוקולד לחלוטין, מורידים מהאש ונותנים להתקרר מעט.
4. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת ואבקת סוכר. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים שמנת מתוקה וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית.
5. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך 15 שניות. מוסיפים 1-2 כפות מתערובת המילוי אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת המילוי ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים את תערובת המילוי על גבי הקלתית. מעבירים למקפיא למשך 30 דקות.
6. מכינים את הציפוי: קוצצים את השוקולד המריר ומעבירים לקערה חסינת חום. בסיר קטן שמים שמנת מתוקה וקפה נמס, מביאים את השמנת לסף רתיחה ויוצקים על גבי הקוקולד. נותנים לעמוד במשך 1-2 דקות ואז מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
7. יוצקים את הגנאש על גבי העוגה, מורחים בצורה אחידה. מעבירים להתייצבות במקרר ל6 שעות לפחות.
שפה: עברית ::: 190
עוד ווידאו
- עבודה עם מרית ומטרפת
הלקקן והמקצפת הם סוסי העבודה במטבח. כאן נקבל הסבר
- קינוח שמנת ופירות
הפעם אדווה מלמדת את בועז לבשל קינוח שמנת ופירות קר
- 36 טיפים מדהימים למטבח
מקלים על החיים והכל נעשה מהר יותר
- אוטומציה בדקורציה
המכשור כיום מאפשר עיצוב וקישוט עוגות בצורה אוטומטי
- מאפינס תפוחים ללא תפוחים
הסרטון מתוך הדי.וי.די המצורף לספר "אפייה זה מ
- עוגת שוקולד מיוחדת לפסח - ללא קמח
מתכון לעוגת שוקולד ללא קמח- מתאימה לחג הפסח ולכל י
- איך להכין חומוס בריא
בריא ומומלץ על כל חומוס מוכן קנוי.
- עוגת שקדים קוקוס (עוגת רפאלו)
עוגה רכה ומפנקת המתאימה לאירועים, עשויה ממרקם ספוג
- עוגת גבינה על תחתית פנקייק
מספר מנות - 10 זמן הכנה – 90 דקות אביזרים:
- לחמניות מתוקות
'ככרות דבש' כמו בילדות מתכון מלא באתר -
קטגוריות
תגובות אחרונות
310 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- פלן מייפל [אבי מ.] -
- עוגת מרג'ולן בטעם תות שדה [אבי מ.] - עוגה קלאסית מהמטבח הצרפתי
- מרק שורשים חורפי [tommf] - כמה קל כמה טעים ובריא
- פרח בצל [ראובן מ.] - ראש בצל מטוגן מעוצב כפרח, נאה כמנה ראשונה
- עוגיות ג'ינג'ר [אבי מ.] - מתכון של אליס ווטרס שף/בעלים מסעדת Chez Panisse קליפורניה.
- עוגת תפוחים עסיסית [איווט] -
- עוגיות שוקולד צ'יפס [אבי מ.] -