Pesto
תפריט
ב', 19 אוק 2020, 19:01
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה וללא שימוש בג'לטין.
מתכון לעוגת גבינה פשוטה להכנה, עדינה, אוורירית וטעימה בטירוף. מתכון מעולה לחגים, לימי הולדת או סתם אם בא לכם להתפנק בקינוח שוקולדי טעים. The Cooking Foodie - Israel

לתחתית:

  • 200 גרם עוגיות אוראו
  • 60 גרם חמאה מומסת

למילוי:

  • 450 גרם גבינת שמנת 25-30% שומן
  • 250 גרם שוקולד מריר, לפחות 60% מוצקי קקאו
  • 1 כוס (240 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 85 גרם אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

לגנאש שוקולד:

  • 140 גרם שוקולד חלב
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה


הוראות הכנה:
1. מכינים את התחתית: במעבד מזון מרסקים את העוגיות לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. משטחים על גבי תחתית של תבנית בקוטר 20 ס"מ וכו'. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. קוצצים את השוקולד, מעבירים לקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי.
3. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת, תמצית וניל ואבקת סוכר. מוסיפים שוקולד מומס ומערבלים עד לאיחוד.
4. בקערה נפרדת מקציפיםן את השמנת עד לקבלת קצפת רכה. מקלפים בהדרגה אל תערובת גבינת השמנת.
5. יוצקים אל המילוי אל התבניתץ מעבירים למקפיא לשעה בזמן שמכינים את הגנאש.
6. מכינים את הגנאש: קוצצים את השוקולד ומעבירים לקערה. בסיר קטן מביאים את השמנת לסף רתיחה. יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד, נותנים לעמוד כ2 דקות. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
7. יוצקים על גבי העוגה ומעבירים לצינון במקרר ל6 שעות לפחות.
 

שפה: עברית ::: 154
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר