עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה
מתכון לעוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה וללא שימוש בג'לטין.
מתכון לעוגת גבינה פשוטה להכנה, עדינה, אוורירית וטעימה בטירוף. מתכון מעולה לחגים, לימי הולדת או סתם אם בא לכם להתפנק בקינוח שוקולדי טעים. The Cooking Foodie - Israel
לתחתית:
- 200 גרם עוגיות אוראו
- 60 גרם חמאה מומסת
למילוי:
- 450 גרם גבינת שמנת 25-30% שומן
- 250 גרם שוקולד מריר, לפחות 60% מוצקי קקאו
- 1 כוס (240 מ"ל) שמנת מתוקה
- 85 גרם אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
לגנאש שוקולד:
- 140 גרם שוקולד חלב
- 1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
1. מכינים את התחתית: במעבד מזון מרסקים את העוגיות לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. משטחים על גבי תחתית של תבנית בקוטר 20 ס"מ וכו'. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. קוצצים את השוקולד, מעבירים לקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי.
3. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת, תמצית וניל ואבקת סוכר. מוסיפים שוקולד מומס ומערבלים עד לאיחוד.
4. בקערה נפרדת מקציפיםן את השמנת עד לקבלת קצפת רכה. מקלפים בהדרגה אל תערובת גבינת השמנת.
5. יוצקים אל המילוי אל התבניתץ מעבירים למקפיא לשעה בזמן שמכינים את הגנאש.
6. מכינים את הגנאש: קוצצים את השוקולד ומעבירים לקערה. בסיר קטן מביאים את השמנת לסף רתיחה. יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד, נותנים לעמוד כ2 דקות. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
7. יוצקים על גבי העוגה ומעבירים לצינון במקרר ל6 שעות לפחות.
- 6 טריקים נחמדים במטבח
קילוף ביצה, שום, קיוי, תפוח אדמה חיתוך בננה ופלפל
- כרוב שלם ממולא - מעדן מעורר התפעלות
להניח את הכרוב בקערת זכוכית ולעטוף בנילון נצמד לח
- הכנת חלב סויה וגבינת טופו בבית - שיא הקלות
פולי הסויה עשירים מאוד בחלבון איכותי המספק את כל ח
- עוף וירקות בסגנון יפני, מהיר הכנה
מרכיבים: מעט שמן לטיגון 450 גרם חזה עוף
- פרנץ' טוסט
עסיסי וטעים על הבוקר ובכלל.
- הכנת דים-סאם
- עוגת גבינה ושוקולד לבן ללא אפיה
- אורז מטוגן תאילנדי
מתכון אורז מוקפץ ושיפודי פרגית ברוטב צ'ימיצ
- טכניקה נהדרת לחיתוך ירקות ופירות! סופר שף. חלק 2
- מנת בריאות קרה
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -