Pesto
תפריט
ג', 13 מאי 2025, 13:09
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת ביסקוויטים עגולה בציפוי שוקולד

מתכון מאתר שופרסל

מצרכים:
לקרם שוקולד:
1+1/2 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
1+1/2 חבילות שוקולד מריר שוויצרי פרימיום שופרסל
1 חבילה פודינג בטעם וניל שופרסל

לקרם הווניל:
1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
1 חבילה פודינג בטעם וניל שופרסל
1 כוס חלב שופרסל

לביסקוויטים:
1 כוס חלב שופרסל
1 חבילה כפולה ביסקווטים פתי בר שופרסל

לציפוי:
1/2 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
1+1/2 חבילות שוקולד מריר שוויצרי פרימיום שופרסל

אופן ההכנה:
לקרם השוקולד:
בקערה מניחים חבילה וחצי של שוקולד מריר עם חצי מיכל של שמנת מתוקה וממיסים בפולסים במיקרוגל.
מניחים לתערובת להצטנן מעט.
בקערת מיקסר מניחים את מיכל השמנת המתוקה עם פודינג הווניל ומקציפים.
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב.
לקרם הווניל:
בקערה נפרדת מקציפים את מיכל השמנת המתוקה עם פודינג הווניל וכוס החלב.


לביסקוויטים:
בקערה מניחים את כוס החלב.
טובלים מחצית מן הביסקוויטים בחלב.
בתבנית עגולה מניחים את הביסקוויטים בשתי שכבות.
מניחים את קרם השוקולד מעל לביסקוויטים ומשטחים.
טובלים את המחצית השנייה של הביסקוויטים בחלב.
מעל קרם השוקולד מסדרים את הביסקוויטים בשתי שכבות.
מניחים את קרם הווניל מעל לביסקוויטים ומשטחים.


לציפוי:
בקערה מניחים חבילה וחצי של שוקולד מריר עם חצי מיכל של שמנת מתוקה וממיסים בפולסים במיקרוגל.
 שופכים את השוקולד המומס מעל לעוגה ומעבירים לקירור.
שומרים בקירור עד להגשה.

שפה: עברית ::: 2200
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר