Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2020, 03:35
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה מנגו ללא אפייה

עוגת גבינה מנגו זו כל כך עדינה, עשירה וטעימה.
רכיבים:
לבסיס:
  • 8 ביסקוויטים(225 גרם) 
  • 7 כפות (100 גרם) חמאה, מומס,
  •  
למילוי:
  • 2 + 1/4 כוסות (500 גרם) גבינת שמנת
  • 1 כוס (240 מ'ל) שמנת 38%
  • 2 כוסות (500 גרם) מחית מנגו (טריים או משומרים)
  • 330 גרם שוקולד לבן 
  • 2 כפות מיץ לימון
  • גרידת לימון אחד
  • כפית תמצית וניל
  • אבקת ג'לטין 14 גרם + 70 מ'ל מים קרים
למילוי:
  • 10 גרם אבקת ג'לטין + 50 מ'ל מים קרים
  • 300 גרם מחית / עיסת מנגו
  • 3 כפות (37 גרם) סוכר
  • 100 מ'ל מים

הוראות:
1. במעבד מזון או בשקית ניילון מרסקים את הביסקוויטים לפירורים עדינים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. להדק לתחתית התבנית של 23 ס'מ. לקרר בפריזר בזמן הכנת המלית.
2. מחית מנגו: (אם אמשתמשים במנגו משומר, דלגו לשלב הבא): חתוך מנגו לקוביות והנח במעבד מזון או בבלנדר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. מחלקים לשתי מנות, 500 גרם ו-300 גרם. הניחו בצד.
3. בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים. לתת לג'לטין לשגשג כ- 10 דקות.
4. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא רכה וחלקה, מוסיפים שמנת 38%, תמצית וניל ולהקציף עד לפסגות רכות.
5. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל, תוך ערבוב אחרי כל 20 שניות עד להמסה ומרקם חלק לחלוטין.
6. יוצקים לקערה שוקולד לבן מומס, ואת החלק הגדול יותר של עיסת המנגו (500 גרם), מיץ לימון, גרידת לימון ומקציפים עד לאיחוד וחלק.
7. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל למשך 15 שניות. מוסיפים את הג'לטין בהדרגה כמה כפות מתערובת עוגת הגבינה לתוך הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים חזרה לתערובת עוגות הגבינה ומערבבים עד לאיחוד. שופכים לתבנית צורת הקפיץ ומקפיאים תוך כדי ביצוע הציפוי.
8. ג'לי מנגו: בקערה קטנה מערבבים אבקת ג'לטין ומים.  לתת לו לספוח 10 דקות.
9. בסיר קטן מניחים עיסת מנגו 300 גרם, מים וסוכר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם עד להמסת הסוכר. מסירים מהאש ומוסיפים את הג'לטין. בוחשים עד להמסה ושילוב של הג'לטין. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר ויוצקים על העוגה.
10. מקררים את העוגה לילה.

הערות:
• אם אתה משתמש במנגו טרי, וודא שהמנגו מתוק.
• במקום להכין מחית מנגו טרייה, תוכלו להשתמש בשימורים.
    
 
שפה: אנגלית ::: 108
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר