Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 17:03
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבועי גבינה מצופים שוקולד

ריבועי עוגת גבינה בציפוי שוקולד. קלים להכנה ומושלמים לכל אירוע.
עוד מתכון מעולה מבית https://www.thecookingfoodie.com


כ -24 ריבועיות
רכיבים:
לתחתית:

  • 140 גרם קרקרים / ביסקוויטים 
  • 75 גרם (5 כפות) חמאה, מומסת
  • 3 כפות (20 גרם) שקד טחון

למילוי:

  • 2½ כוסות (560 גרם) גבינת שמנת
  • 2/3 כוס (160 גרם) שמנת חמוצה
  • 1/4 כוס (60 מ'ל) שמנת כבדה
  • 3/4 כוס (150 גרם) סוכר
  • 3 ביצים
  • תמצית וניל

לזיגוג השוקולד:
400 גרם (14 גרם) שוקולד מריר
2½ כפות (35 גרם) שמן קוקוס

הוראות:
1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות צלזיוס.
2. במעבד מזון או בשקית Ziploc מרסקים עוגיות לפירורים עדינים. מוסיפים חמאה מומסת ודופק עד לאיחוד. לחץ לתבנית מרובעת בגודל 9X9 ס'מ (22X22 ס'מ) או לתבנית מלבן בגודל 20X25 ס'מ מרופדת בנייר קלף. אופים 7-10 דקות. מניחים בצד בזמן ביצוע המלית.
3. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים תמצית וניל, שמנת חמוצה, שמנת כבדה ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, מכים לאיחוד לאחר כל תוספת.
4. שופכים מעל את הקרום ואופים 35-40 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. בואו להתקרר לטמפרטורת החדר למשך שעה, ואז מקררים לפחות 4 שעות.
5. שחררו את עוגת הגבינה מהתבנית, חתכו את הקצוות (לא חובה), חתכו ל -24 ריבועים או סורגים. להקפיא תוך כדי ייצור הזיגוג השוקולד.
6. מכינים את זיגוג השוקולד: קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום, ושמן קוקוס ומניחים מעל סיר עם מים חמים (דוד כפול). ממיסים לחלוטין.
7. טובלים חטיפי עוגת גבינה, בזה אחר זה, בשוקולד המומס. הניחו לעודפי לטפטף והניחו על נייר קלף.
8. מקררים למשך 30 דקות או עד שמוכנים להגשה.

הערות:
• וודא שאתה נוטף עודפי שוקולד מהברים כשאתה טובל אותם, אחרת שכבת השוקולד תהיה סמיכה.

שפה: אחר ::: 43
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר