ריבועי גבינה מצופים שוקולד
ריבועי עוגת גבינה בציפוי שוקולד. קלים להכנה ומושלמים לכל אירוע.
עוד מתכון מעולה מבית https://www.thecookingfoodie.com
כ -24 ריבועיות
רכיבים:
לתחתית:
- 140 גרם קרקרים / ביסקוויטים
- 75 גרם (5 כפות) חמאה, מומסת
- 3 כפות (20 גרם) שקד טחון
למילוי:
- 2½ כוסות (560 גרם) גבינת שמנת
- 2/3 כוס (160 גרם) שמנת חמוצה
- 1/4 כוס (60 מ'ל) שמנת כבדה
- 3/4 כוס (150 גרם) סוכר
- 3 ביצים
- תמצית וניל
לזיגוג השוקולד:
400 גרם (14 גרם) שוקולד מריר
2½ כפות (35 גרם) שמן קוקוס
הוראות:
1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות צלזיוס.
2. במעבד מזון או בשקית Ziploc מרסקים עוגיות לפירורים עדינים. מוסיפים חמאה מומסת ודופק עד לאיחוד. לחץ לתבנית מרובעת בגודל 9X9 ס'מ (22X22 ס'מ) או לתבנית מלבן בגודל 20X25 ס'מ מרופדת בנייר קלף. אופים 7-10 דקות. מניחים בצד בזמן ביצוע המלית.
3. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים תמצית וניל, שמנת חמוצה, שמנת כבדה ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, מכים לאיחוד לאחר כל תוספת.
4. שופכים מעל את הקרום ואופים 35-40 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. בואו להתקרר לטמפרטורת החדר למשך שעה, ואז מקררים לפחות 4 שעות.
5. שחררו את עוגת הגבינה מהתבנית, חתכו את הקצוות (לא חובה), חתכו ל -24 ריבועים או סורגים. להקפיא תוך כדי ייצור הזיגוג השוקולד.
6. מכינים את זיגוג השוקולד: קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום, ושמן קוקוס ומניחים מעל סיר עם מים חמים (דוד כפול). ממיסים לחלוטין.
7. טובלים חטיפי עוגת גבינה, בזה אחר זה, בשוקולד המומס. הניחו לעודפי לטפטף והניחו על נייר קלף.
8. מקררים למשך 30 דקות או עד שמוכנים להגשה.
הערות:
• וודא שאתה נוטף עודפי שוקולד מהברים כשאתה טובל אותם, אחרת שכבת השוקולד תהיה סמיכה.
- איך עושים קרמבו
גלידות פלדמן מציגות את התהליך במפעל
- שקשוקה
ביד ד"ר שקשוקה מיפו
- עוגת ביסקוויטים פירמידה
קרין גורן משדרגת את עוגת הביסקוויטים הקלאסית, ומכי
- סמסה אוזבקית - מאפה יפייפה
כיסונים ממולאים אפויים בתנור
- עוגת פרג
מתכון עוגת פרג טעימה מאוד ובריאה עם ערכים תזונתיים
- עטיף בצק פילו במילוי סלמון ותרד מוקפץ
- פלאפל
רכיבים: 2 כוסות (400 גרם) גרגירי חומוס מיובשים
- האפליקציה הזו תהפוך תצלום של מנה למתכון
תארו לכם שאתם מצלמים את המנה במסעדה, או סתם לוקחים
- בועז לומד לבשל - פרלינים
היום, השוקולייטר רואי גרשון מלמד את בועז כיצד להכי
- צלעות עסיסיות
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- בייגל [אבי מ.] -
- תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ותרד [אבי מ.] -
- סלט עוף חם [אבי מ.] -
- סלט טבולה קינואה [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- עוגיות לשונות חתול [אבי מ.] - עוגיות דקות ועדינות
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי