Pesto
תפריט
א', 10 נוב 2024, 13:07
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות טונה עשירות בחלבון

מתכון בריא וטעים עם חלבון, שיבולת שועל..
ממש קל להכנה, טוב לארוחת צהריים, ארוחת בוקר, חטיף או אחרי האימון.
אם אתם מחפשים מתכוני טונה מקופסת שימורים טובים, המתכון הזה הוא בשבילכם.
עוד מתכון מנצח מבית The Cooking Foodie

רכיבים
  • 2 פחיות (280 גרם) טונה
  • 1 כוס (90) שיבולת שועל מעוכה
  • 2 ביצים
  • 1/2 בצל גדול
  • 2 שיני שום
  • 1/4 צרור עירית
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פתיתי צ'ילי או פלפל שחור
  • 2-3 כפות שמן זית

הוראות
1. מסננים את השמן (או המים) מקופסאות הטונה. מניחים בקערה גדולה.
2. קוצצים דק בצל, עירית ופטרוזיליה. מרסקים שום. מוסיפים לקערה.
3. מכניסים את שיבולת השועל למעבד מזון ומעבדים למשך 2 דקות. מוסיפים את קמח שיבולת השועל שנוצר לקערה.
4. מוסיפים פתיתי מלח וצ'ילי או פלפל שחור. לערבב היטב.
5. בקערה קטנה טורפים ביצים ומוסיפים לתערובת הטונה. מערבבים עד לאיחוד טוב. יוצרים קציצות.

6. מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הקציצות כ-3-4 דקות מכל צד. או עד שחום זהוב. מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
שפה: אחר ::: 2043
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר