קציצות טונה עשירות בחלבון
מתכון בריא וטעים עם חלבון, שיבולת שועל..
ממש קל להכנה, טוב לארוחת צהריים, ארוחת בוקר, חטיף או אחרי האימון.
אם אתם מחפשים מתכוני טונה מקופסת שימורים טובים, המתכון הזה הוא בשבילכם.
עוד מתכון מנצח מבית The Cooking Foodie
רכיבים
הוראות
1. מסננים את השמן (או המים) מקופסאות הטונה. מניחים בקערה גדולה.
2. קוצצים דק בצל, עירית ופטרוזיליה. מרסקים שום. מוסיפים לקערה.
3. מכניסים את שיבולת השועל למעבד מזון ומעבדים למשך 2 דקות. מוסיפים את קמח שיבולת השועל שנוצר לקערה.
4. מוסיפים פתיתי מלח וצ'ילי או פלפל שחור. לערבב היטב.
5. בקערה קטנה טורפים ביצים ומוסיפים לתערובת הטונה. מערבבים עד לאיחוד טוב. יוצרים קציצות.
6. מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הקציצות כ-3-4 דקות מכל צד. או עד שחום זהוב. מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ממש קל להכנה, טוב לארוחת צהריים, ארוחת בוקר, חטיף או אחרי האימון.
אם אתם מחפשים מתכוני טונה מקופסת שימורים טובים, המתכון הזה הוא בשבילכם.
עוד מתכון מנצח מבית The Cooking Foodie
רכיבים
- 2 פחיות (280 גרם) טונה
- 1 כוס (90) שיבולת שועל מעוכה
- 2 ביצים
- 1/2 בצל גדול
- 2 שיני שום
- 1/4 צרור עירית
- 1/4 צרור פטרוזיליה
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פתיתי צ'ילי או פלפל שחור
- 2-3 כפות שמן זית
הוראות
1. מסננים את השמן (או המים) מקופסאות הטונה. מניחים בקערה גדולה.
2. קוצצים דק בצל, עירית ופטרוזיליה. מרסקים שום. מוסיפים לקערה.
3. מכניסים את שיבולת השועל למעבד מזון ומעבדים למשך 2 דקות. מוסיפים את קמח שיבולת השועל שנוצר לקערה.
4. מוסיפים פתיתי מלח וצ'ילי או פלפל שחור. לערבב היטב.
5. בקערה קטנה טורפים ביצים ומוסיפים לתערובת הטונה. מערבבים עד לאיחוד טוב. יוצרים קציצות.
6. מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הקציצות כ-3-4 דקות מכל צד. או עד שחום זהוב. מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
שפה: אחר ::: 2043
עוד ווידאו
- הכנת בצק עלים
מתכון לבצק עלים: http://ravita-baker.com/tag/בצק-ע
- בלילת קמח - עשרות מטעמים אפשר לעשות איתה
צפו בכמה דוגמאות פשוטות להכנה שהפכו ללהיטי מעדן הר
- קינוח שמנת ופירות
הפעם אדווה מלמדת את בועז לבשל קינוח שמנת ופירות קר
- 5 דקות עוגת גבינה ללא תחתית - את העוגה הזו אני מכינה כשאין לי זמן!
היום אני אופה עוגת גבינה סופר מהירה.
- איך מכינים דים סאם?
- אוכל רחוב - סלט חומוס הודי
הכנה מרתקת של סלט חומוס המורכב מירקות ופירות טריים
- פלטה קרה
ומהירה
- קציצות בשר ברוטב עגבניות
לקציצות: 600 גרם בשר בקר טחון 1 בצל 1/3 צר
- תבנית אפיה מסיליקון
כיצד לשמור ולטפל בהן
- ספרינג רול ווייטנאמי
השפית מאיה דרין מכינה רולים אסיאתיים מנייר אורז
קטגוריות
תגובות אחרונות
463120 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- גלילי חציל ממולאים בגבינת פטה ברוטב עגבניות בזיליקום [tommf] - מעט התעסקות אבל טעים בטירוף
- לביבות קישואים [אבי מ.] -
- עוגיות בראוניז [אבי מ.] - עוגיות רכות במרקם בראוניז
- ריבת ענבים [אבי מ.] -
- עוף שחום [אבי מ.] -
- מרק פטריות מוקרם [tommf] - קל להכנה ומאוד טעים
- פאי פקאנים [אבי מ.] - שתי גירסאות לפאי פקאנים או אגוזים מצוין.