Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 17:05
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כדורי שוקולד מטוגנים בטמפורה

מאת רשת מזרח-מערב
מצרכים ל-20 כדורים:

  • בצק עוגיות שוקולד:
  • 100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר
  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום בהיר
  • 1 ביצה L
  • 140 גרם (1 כוס) קמח
  • 35 גרם (1/4 כוס) קקאו
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס מיני שוקולד צ'יפס
ציפוי:
  • 2 כוסות טמפורה מזרח ומערב
  • 480 מ"ל (2 כוסות) מים קרים (לוודא את הפרופורציה)
  • שמן לטיגון
הגשה:
  • אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מכינים את בצק העוגיות: שמים את כל מרכיבי המתכון, למעט השוקולד צ'יפס, במיקסר עם וו גיטרה ומערבלים עד שמתקבל בצק רך וגמיש. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
  2. מגלגלים בין הידיים כדורים בגודל אגוז ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים בערך שעה, או עד שהם מתייצבים לגמרי.
  3. מחממים שמן עמוק בסיר (ל-180 מעלות).
  4. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את הטמפורה והמים עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
  5. טובלים את הכדורים בבלילת הציפוי ומעבירים בזהירות לסיר עם שמן רותח. מטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה. מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מצננים טיפה ומגישים. אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
שפה: עברית ::: 54
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר