Pesto
תפריט
ד', 11 דצמ 2019, 09:51
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פודינג שוקולד עם קצפת

  • כוסות אישיות שקופות
  • שקית זילוף
  • צנתר כוכב
חומרים (עבור 4-6 מנות):
  • 2 כוסות חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות קקאו 
  • 3 כפות סוכר חום 
להסמכה:
  • חצי כוס חלב 
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
לציפוי:
  • 1 שמנת מתוקה 
  • כף אבקת סוכר 
  • חבילת שוקולד שוויצרי 
אופן ההכנה:
  1. מחממים בסיר את החלב, הסוכר החום והקקאו. בוחשים בעזרת מטרפה ידנית עד להמסת הקקאו, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים, מנמיכים את האש.
  2. מערבבים כוס חלב וקורנפלור ומוסיפים לסיר. מערבבים עד להסמכה.
  3. מעבירים לכוסות הגשה אישיות ומכניסים למקרר ל- 20 דקות קירור.
  4. מקציפים את השמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר לקצפת, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל מעדן השוקולד.
  5. מגרדים עלי שוקולד מעל.
 
שפה: עברית ::: 179
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר