Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 23:37
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי קרם ברולה וגבינה

המצרכים: עבור הקרום

: 200 גרם (7oz) קרקרים גרהם / ביסקוויטים 
90 גרם (6 כפות) חמאה, מומסת למילוי
 1/2 כוסות (560 גרם) גבינת שמנת, טמפרטורת החדר 
2/3 כוס (160 גרם) שמנת חמוצה
1 1/4 כוס (60 מ'ל) קשמנת לבישול
3 ביצים
1 כפית וניל
1 כוס (200 גרם) סוכר 
לקבלת ציפוי: 
6-8 כפיות סוכר

שפה: אנגלית ::: 127
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר