Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2025, 03:14
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי קרם ברולה וגבינה

המצרכים

  • 200 גרם ביסקוויטים 
  • 90 גרם (6 כפות) חמאה, מומסת
  •  1/2 כוסות (560 גרם) גבינת שמנת, טמפרטורת החדר 
  • 2/3 כוס (160 גרם) שמנת חמוצה
  • 1 1/4 כוס (60 מ'ל) שמנת לבישול
  • 3 ביצים
  • 1 כפית וניל
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר 


לקבלת ציפוי: 
6-8 כפיות סוכר

שפה: אנגלית ::: 1458
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר