דונאט יפני ממולא קרם ווניל
סופגניה רכה ועשירה בטעם ממכר.
קרם וניל פודינג
1. יוצקים את החלב ואת הוניל ומבשלים עד שמבצבצות בועות.
2. טורפים בנפרד ביצה וסוכר עד לקבלת צבע צהוב חיוור. ואז להוסיף ולערבב קמח.
3. לאט לשפוך את החלב לתוך תערובת הביצים תוך ערבוב מתמיד.
4. מסננים את התערובת ומבשלים בסיר בחום נמוך בינוני.
5. בעוד מבעבע, ממשיכים לערבב עד להיווצרות קרם רך.
6. לקרר בתוך קערה, לאטום בניילון נצמד קרוב לקרם.
סופגנייה
1. בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים ומערבבים חלב חם, שמרים וסוכר. ואז, להמתין 10 דקות
2. מוסיפים מלח לתוך קמח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצה והקמח לתוך תערובת החלב ומערבבים היטב בעזרת מרית.
4. ללוש עם הידיים עד שהבצק מתכדרר. מוסיפים חמאה וממשיכים ללוש עד שהמרקם נהיה חלק או למשך 15 ~ 20 דקות. מכסים את הבצק ומניחים עד שהוא מכפיל את גודלו.
7. לטפוח על הבצק כדי להסיר בועות גז. לרדד אותו לעובי של 1 ס'מ.
8. קורצים את הבצק באמצעות חותך עוגיות עגול (8 ס'מ), מכסים בבד גבינה או מגבת נקיה וקלה ומנוחים למשך 30 דקות.
9. יוצקים שמן לתוך סיר ומחממים ל- 170 ℃. מכניסים סופגניה ומטגנים 1 ~ 2 דקות כל צד עד גוון חום זהוב. להסיר מהשמן, ולהניח את הסופגניה על מגש טיגון או על מגבת נייר.
11. חרוץ את הסופגנייה למילוי בעזרת סכין, מלא את הסופגניות בקצפת הפודינג.
12. ניתן לאבק את הסופגניות עם אבקת סוכר.
קרם וניל פודינג
1. יוצקים את החלב ואת הוניל ומבשלים עד שמבצבצות בועות.
2. טורפים בנפרד ביצה וסוכר עד לקבלת צבע צהוב חיוור. ואז להוסיף ולערבב קמח.
3. לאט לשפוך את החלב לתוך תערובת הביצים תוך ערבוב מתמיד.
4. מסננים את התערובת ומבשלים בסיר בחום נמוך בינוני.
5. בעוד מבעבע, ממשיכים לערבב עד להיווצרות קרם רך.
6. לקרר בתוך קערה, לאטום בניילון נצמד קרוב לקרם.
סופגנייה
1. בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים ומערבבים חלב חם, שמרים וסוכר. ואז, להמתין 10 דקות
2. מוסיפים מלח לתוך קמח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצה והקמח לתוך תערובת החלב ומערבבים היטב בעזרת מרית.
4. ללוש עם הידיים עד שהבצק מתכדרר. מוסיפים חמאה וממשיכים ללוש עד שהמרקם נהיה חלק או למשך 15 ~ 20 דקות. מכסים את הבצק ומניחים עד שהוא מכפיל את גודלו.
7. לטפוח על הבצק כדי להסיר בועות גז. לרדד אותו לעובי של 1 ס'מ.
8. קורצים את הבצק באמצעות חותך עוגיות עגול (8 ס'מ), מכסים בבד גבינה או מגבת נקיה וקלה ומנוחים למשך 30 דקות.
9. יוצקים שמן לתוך סיר ומחממים ל- 170 ℃. מכניסים סופגניה ומטגנים 1 ~ 2 דקות כל צד עד גוון חום זהוב. להסיר מהשמן, ולהניח את הסופגניה על מגש טיגון או על מגבת נייר.
11. חרוץ את הסופגנייה למילוי בעזרת סכין, מלא את הסופגניות בקצפת הפודינג.
12. ניתן לאבק את הסופגניות עם אבקת סוכר.
שפה: עברית ::: 563
עוד ווידאו
- איך מכינים עוגה בחושה
מתכון וטכניקה לעוגה בחושה בסיסית
- פלפלים ממולאים בשר ואורז
מתכון פלפלים ממולאים בשר ואורז ברוטב עגבניות עם ער
- איך מכינים דים סאם?
- פנטסיית שוקולד מרתקת
- טריזי תפוח אדמה מתובלים
- מתכון מיוחד לשבועות- קרין גורן
קרין גורן עם מתכון וטיפים לשבועות צילום: שמוליק ל
- פיצה כשרה לפסח מעולה
מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ מתכון;
- פוקצ'ה כשרה לפסח
סודות מתוקים - הקונדיטורית קרין גורן מכינה מתכוני
- חמאה מזוככת - גאי
כיצד להכין חמאה מזוככת, או מה שמכונה גהי (חמאה הוד
- איך בוחרים בשר למנגל
רועי תבור ממרינדו מסביר לנו איך בוחרים את הנתחים ה
קטגוריות
תגובות אחרונות
970 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- חביתיות במילוי גבינה מלוח [אבי מ.] -
- מרובעיות בציפוי קוקוס [אבי מ.] - מרובעיות קלות הכנה - אפיה וינאית
- פלן מייפל [אבי מ.] -
- חזה עוף בקארי ירוק וחלב קוקוס [tommf] - מנה מדהימה בטעמי תאילנד
- רוגלאך מבצק שמרים רגיל [אבי מ.] - רוגלאך תפוחים ורכים.
- סלט פירות עם רימונים [ראובן מ.] - באדיבות "טרי בריא" - מוצרים על בסיס גרגירי רימון ופירות טריים
- עגבניות וריחן בחומץ בלסמי [אבי מ.] - סלט בניחוח איטלקי קל הכנה.