Pesto
תפריט
ד', 11 דצמ 2019, 11:46
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

דונאט יפני ממולא קרם ווניל

סופגניה רכה ועשירה בטעם ממכר.
קרם וניל פודינג
1. יוצקים את החלב ואת הוניל ומבשלים עד שמבצבצות בועות. 
2. טורפים בנפרד ביצה וסוכר עד לקבלת צבע צהוב חיוור. ואז להוסיף ולערבב קמח. 
3. לאט לשפוך את החלב לתוך תערובת הביצים תוך ערבוב מתמיד. 
4. מסננים את התערובת ומבשלים בסיר בחום נמוך בינוני. 
5. בעוד מבעבע, ממשיכים לערבב עד להיווצרות קרם רך. 
6. לקרר בתוך קערה, לאטום בניילון נצמד קרוב לקרם. 


סופגנייה 
1. בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים ומערבבים חלב חם, שמרים וסוכר. ואז, להמתין 10 דקות 
2. מוסיפים מלח לתוך קמח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצה והקמח לתוך תערובת החלב ומערבבים היטב בעזרת מרית. 
4. ללוש עם הידיים עד שהבצק מתכדרר. מוסיפים חמאה וממשיכים ללוש עד שהמרקם נהיה חלק או למשך 15 ~ 20 דקות. מכסים את הבצק ומניחים עד שהוא מכפיל את גודלו. 
7. לטפוח על הבצק כדי להסיר בועות גז. לרדד אותו לעובי של 1 ס'מ.
8. קורצים את הבצק באמצעות חותך עוגיות עגול (8 ס'מ), מכסים בבד גבינה או מגבת נקיה וקלה ומנוחים למשך 30 דקות. 
9. יוצקים שמן לתוך סיר ומחממים ל- 170 ℃. מכניסים סופגניה ומטגנים 1 ~ 2 דקות כל צד עד גוון חום זהוב. להסיר מהשמן, ולהניח את הסופגניה על מגש טיגון או על מגבת נייר.
11. חרוץ את הסופגנייה למילוי בעזרת סכין, מלא את הסופגניות בקצפת הפודינג. 
12. ניתן לאבק את הסופגניות עם אבקת סוכר.
שפה: עברית ::: 289
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר