Pesto
תפריט
ב', 09 דצמ 2019, 21:09
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה יפנית

תפוחה, רוטטת ועשירה, וגם קלה להכנה

מרכיבים (68 מנות):
⅔ כוס (100 מ'ל) חלב 
100 גרם גבינת שמנת 
7 כפות (100 גרם) חמאה 
8 חלמונים
½ כוס (60 גרם) קמח
½ כוס (60 גרם) קורנפלור 
13 חלבונים
⅔ כוס (130 גרם) סוכר מגורען 
נייר אפייה
תותים, להגשה
אבקת סוכר, להגשה

חום תנור: 160°C, לאפות 25 דקות ואז להנמיך את החום ל-135°C לעוד 55 דקות עד שהעוגה תפחנ לכפליים בגובה
להוציא מהתנור, לנפוך בזהירות ולקלף את הניר (העוגה לוהטת, זהירות).

שפה: אחר ::: 399
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר