גאדג'טים למטבח - 100 הושמו למבחן מעשי
בצורה זו ניתן לבחון כמה יעילים הם, מי מקיים את ההבטחה ומי בקושי
שפה: אחר ::: 813
עוד ווידאו
- פיצות מנצחות מבצק שמרים - רק 20 דקות התפחה
*כוס בינלאומית של 250 מ\"ל = כוס חד פעמית לשת
- פלאפל גבינה
השף ברק חורש מציג שלב אחר שלב לחמניות גבינה. קטע ז
- 16 פנקייקס, וופלים, קרפים, ופרנץ' טוסט
תיאור המתכונים בקישור הזה
- שבע דרכים יצירתיות לחיתוך פירות וירקות
רעיונות נהדרים לעיצוב הגשה
- אורז אדום טעים וקל הכנה
לחמם סיר גדול על האש, להוסיף; כ-3 כפות שמן קנולה
- שקדים בדבש
שקדים מאוד בריאים והתוצאה עשירה בטעם, מעולה כחטיף
- תפוחי אדמה מניפה אפויים בתנור עם תבלינים
מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ
- כיצד לשבור ביצה ביד אחת
למדו לעבוד כמו המקצוענים
- הכנת דים-סאם
- איך להכין גרנולה ביתית במייבש מזון
הנטורופטית שירי מזור מלמדת כיצד להכין גרנולה במייב
קטגוריות
תגובות אחרונות
60050 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- פילה סלמון על הגריל [שף אמיר מרקוביץ'] - בתוספת ירקות ירוקים, נבטי ברוקולי וקשיו בנוסח אסיאתי
- לחמניות וינאיות [אבי מ.] -
- קרקרים [אבי מ.] -
- פאי מוס שוקולד [אבי מ.] - תחתית אגוזים ומלית שוקולד במרקם מוס
- לביבות תפוחי עץ מתוקות [אבי מ.] -
- חצילים בחומץ של סבתא דייזי [tommf] - כנכד לסבתא יווניה חצילים זורמים לי בדם
- מוס שוקולד [אבי מ.] -