כרוב שלם ממולא - מעדן מעורר התפעלות
להניח את הכרוב בקערת זכוכית ולעטוף בנילון נצמד
לחמם במיקרו כ-5 דקות במקסימום (כ-600 וואט)
מרכיבים למתכון
- 300 גרם בשר טחון
- 1/2 בצל גדול
- 1/2 כוס פירורי לחם יפניים (פאנקו)
- 1 ביצה
- 1/2 כפית מלח
- פלפל שחור לטעמכם
- 20 מ"ל שמנת (או תחליף פרוה)
- 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (או תחליף פרווה)
- 1/2 כוס ציר מרק
- מעט קמח
- לערבב הכל לתערובת אחידה
- להכין קערה שתכיל עלה כרוב בצורה עוטפת
- לפרק בכל פעם שני עלי כרוב, להניח אחד על השני בקערה ולמרוח על זה 2 כפות מתערובת הבשר ולהחליק היטב
- לצפות מעט קמח מעל
- לחזור על הפעולה מס' 3
- בסוף להשאיר שני עלים לכיסוי היצירה
- לצקת את ציר המרק על הכרוב
- לעטוף את הקערה בניילון נצמד ולבשל במיקרו כ-12 דקות על מצב גבוה
- במחבת, להניח מוצרלה מגורגת עם השמנת (או תחליפים פרווה)
- לערבב ולהמיס עד לתערובת סמיכה אחידה
- להוציא את הכרוב ולהפוך על צלחת הגשה
- לצקת את הגבינה מעל.
ניתן לעטר עם פפריקה, אורגנו וכיד הדימיון והטעם.
שפה: אנגלית ::: 1751
עוד ווידאו
- איך מכינים עוגת גבינה?
מגישה: סבינה ולדמן ממשחקי השף לק
- איך עושים כנפי עוף - בלי עוף
עשוי מיובה - חלבון סויה מיובש בצורת כנפי עוף מרכי
- הכנת חלב סויה ביתי ויצירת גבן
תהליך הכנת חלב סויה ביתי טבעוני ויצירת גבן לעשיית
- חביתה יפנית על מקל
מישהו מצא מחבת מרובעת בארץ?
- בצק מטוגן
הכנת לחם שטוח מהר
- מטבח רובוטי - מבשל אוכל תוך 3 דקות או פחות
- מאכלי רחוב והזריזים שמכינים אותם
- יצור נודלס
- מאפינס אוכמניות
אפיה ב-180 מעלות עד להשחמה קלה, ולאחר מכן מכסים של
- כ-50 אלתורים יצירתיים ליום-יום במטבח
קטגוריות
תגובות אחרונות
600690 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חריימה [אליאן] - דגים בנוסח טריפולטאי
- מאפה כרובית וגבינה [אבי מ.] - כמתאבן או כתוספת למנה עיקרית.
- קרם קרמל קל הכנה [אבי מ.] -
- בריוש [אבי מ.] - לחם צרפתי עשיר בחמאה.
- עוגת טריקולד גבינה [אבי מ.] - עוגת 3 שוקולדים קרה
- עוגת טירמיסו [אבי מ.] -
- סלט כרוב אדום ותפוחים [אבי מ.] -