ספירלת בטטה על שיפוד
מחממים את הבטטות במיקרוגל חום גבוה כ-4 דקות
חותכים בהתאם לוידאו
מברישים חמאה מומסת
אופים בתנור בחום של 190 מעלות~ כ-40-50 דקות
לרוטב הציפוי:
חותכים בהתאם לוידאו
מברישים חמאה מומסת
אופים בתנור בחום של 190 מעלות~ כ-40-50 דקות
לרוטב הציפוי:
- 50 מ"ל מים
- 50 גרם סוכר
- 2 כפות רוטב סויה
- להרתיח תוך ערבוב
- למרוח על הספירלות
- לפזר שומשום שחור מעליהן
שפה: אנגלית ::: 1096
עוד ווידאו
- מהחלב ועד לגבינה
אנו מלווים את התהליך בסופו נוצרות גבינות
- 23 טריקים למטבח כדי להאיץ את שגרת הבישול
- קציצות בקר וגרגרי חומוס
מתכוני סוגת: השף יוסי שטרית מדגים איך מכינים
- עוגת שמרים
- לחם סודה אירי, חלק 2
חלק שני - הכנה מסורתית של לחם סודה.הכתבה המלאה כאן
- גלידה וניל ביתית עם פצפוצי שוקולד
רנטה בן דוד
- איך אופים עוגת שוקולד ב 60 שניות
בואו לראות ב-60 שניות איך אופים עוגת שוקולד. השף ע
- חביתה תפוחה - סופלה אומלט
טריק פשוט לחביתה תפוחה ביותר. 3 ביצים.
- עוגת שוקולד ללא קמח
ביצה - 6 Large, מופרדות. סוכר -&nb
- איך מכינים עוגת גבינה?
מגישה: סבינה ולדמן ממשחקי השף לק
קטגוריות
תגובות אחרונות
71610 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- עוגות טורט תפוזים וקוקוס [david99] - עוגה קלה להכנה ומאוד טעימה
- בייגל [אבי מ.] -
- תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ותרד [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- רגל קרושה [אבי מ.] -