עוגת וניל מפנקת עם תותים וקצפת
1 כפית תמצית וניל שופרסל
1/2 כוס שמן קנולה לא מזוכך שופרסל
1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
1 כפית קליפת תפוז - מגוררת
2+1/4 כוסות קמח תופח פרימיום שופרסל
לציפוי :
1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
1 שקית פודינג בטעם וניל שופרסל
1 כוס חלב שופרסל
1 קופסת תותים שופרסל - לקישוט פרוסים או חצויים לאורכם
אופן ההכנה:
לעוגה:
1. בקערה רחבה מקציפים יחד במיקסר או במטרפה ידנית, את הביצים, השמן, השמנת מתוקה, תמצית הוניל, קליפת התפוז המגוררת והסוכר.
2. מוסיפים את הקמח התופח רק עד שהקמח נטמע בבלילה ומעבירים לתבנית משומנת ומרופדת נייר אפייה.
3. אופים בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות (ניתן לבדוק אם העוגה מוכנה בעזרת נעיצת קיסם).
4. מצננים את העוגה.
לציפוי:
1. מקציפים יחד את השמנת המתוקה, כוס החלב ושקית אבקת הפודינג בטעם וניל לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.
2. חוצים את העוגה במרכזה לשתי חלקים.
3. מניחים על צלחת הגשה את החלק התחתון ומקשטים בקרם השמנת ובתותים.
4. סוגרים עם החלק העליון ומצפים גם אותו בקרם השמנת ומקשטים בתותים.
1/2 כוס שמן קנולה לא מזוכך שופרסל
1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
1 כפית קליפת תפוז - מגוררת
2+1/4 כוסות קמח תופח פרימיום שופרסל
לציפוי :
1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
1 שקית פודינג בטעם וניל שופרסל
1 כוס חלב שופרסל
1 קופסת תותים שופרסל - לקישוט פרוסים או חצויים לאורכם
אופן ההכנה:
לעוגה:
1. בקערה רחבה מקציפים יחד במיקסר או במטרפה ידנית, את הביצים, השמן, השמנת מתוקה, תמצית הוניל, קליפת התפוז המגוררת והסוכר.
2. מוסיפים את הקמח התופח רק עד שהקמח נטמע בבלילה ומעבירים לתבנית משומנת ומרופדת נייר אפייה.
3. אופים בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות (ניתן לבדוק אם העוגה מוכנה בעזרת נעיצת קיסם).
4. מצננים את העוגה.
לציפוי:
1. מקציפים יחד את השמנת המתוקה, כוס החלב ושקית אבקת הפודינג בטעם וניל לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.
2. חוצים את העוגה במרכזה לשתי חלקים.
3. מניחים על צלחת הגשה את החלק התחתון ומקשטים בקרם השמנת ובתותים.
4. סוגרים עם החלק העליון ומצפים גם אותו בקרם השמנת ומקשטים בתותים.
שפה: עברית ::: 1955
עוד ווידאו
- סלט שעועית גרוזיני מיוחד לחג
ננה שרייר (ננוצ'קה) במתכון חגיגי ומיוחד לסלט ש
- 36 טיפים וטריקים חכמים למטבח
- תפוחי אדמה אפויים עם טוויסט
4 דרכים שונות וקלות להכנה, להגשה נאה ולטעם משגע
- עוגיות יווניות Koulourakia
העוגיות היווניות, הכנה מסורתית
- צ'יפס תפ״א ובצל קריספי (ללא טיגון, וללא שמן)
200 גרם תפוחי אדמה קלופים 100 גר' בצל 5
- טבעות בצל
- חציל אפוי קריספי
אפשר לזכות בטעם המענג גם ללא טיגון. המתכון:
- באגט ללא לישה
הכנת באגט ולחם ללא לישה.
- טריזי תפוח אדמה מתובלים
- חזה עוף
ללא עצמות
קטגוריות
תגובות אחרונות
463120 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- גלילי חציל ממולאים בגבינת פטה ברוטב עגבניות בזיליקום [tommf] - מעט התעסקות אבל טעים בטירוף
- לביבות קישואים [אבי מ.] -
- עוגיות בראוניז [אבי מ.] - עוגיות רכות במרקם בראוניז
- ריבת ענבים [אבי מ.] -
- עוף שחום [אבי מ.] -
- מרק פטריות מוקרם [tommf] - קל להכנה ומאוד טעים
- פאי פקאנים [אבי מ.] - שתי גירסאות לפאי פקאנים או אגוזים מצוין.