עוגת וניל מפנקת עם תותים וקצפת
1 כפית תמצית וניל שופרסל
1/2 כוס שמן קנולה לא מזוכך שופרסל
1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
1 כפית קליפת תפוז - מגוררת
2+1/4 כוסות קמח תופח פרימיום שופרסל
לציפוי :
1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
1 שקית פודינג בטעם וניל שופרסל
1 כוס חלב שופרסל
1 קופסת תותים שופרסל - לקישוט פרוסים או חצויים לאורכם
אופן ההכנה:
לעוגה:
1. בקערה רחבה מקציפים יחד במיקסר או במטרפה ידנית, את הביצים, השמן, השמנת מתוקה, תמצית הוניל, קליפת התפוז המגוררת והסוכר.
2. מוסיפים את הקמח התופח רק עד שהקמח נטמע בבלילה ומעבירים לתבנית משומנת ומרופדת נייר אפייה.
3. אופים בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות (ניתן לבדוק אם העוגה מוכנה בעזרת נעיצת קיסם).
4. מצננים את העוגה.
לציפוי:
1. מקציפים יחד את השמנת המתוקה, כוס החלב ושקית אבקת הפודינג בטעם וניל לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.
2. חוצים את העוגה במרכזה לשתי חלקים.
3. מניחים על צלחת הגשה את החלק התחתון ומקשטים בקרם השמנת ובתותים.
4. סוגרים עם החלק העליון ומצפים גם אותו בקרם השמנת ומקשטים בתותים.
1/2 כוס שמן קנולה לא מזוכך שופרסל
1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
1 כפית קליפת תפוז - מגוררת
2+1/4 כוסות קמח תופח פרימיום שופרסל
לציפוי :
1 מיכל שמנת מתוקה שופרסל
1 שקית פודינג בטעם וניל שופרסל
1 כוס חלב שופרסל
1 קופסת תותים שופרסל - לקישוט פרוסים או חצויים לאורכם
אופן ההכנה:
לעוגה:
1. בקערה רחבה מקציפים יחד במיקסר או במטרפה ידנית, את הביצים, השמן, השמנת מתוקה, תמצית הוניל, קליפת התפוז המגוררת והסוכר.
2. מוסיפים את הקמח התופח רק עד שהקמח נטמע בבלילה ומעבירים לתבנית משומנת ומרופדת נייר אפייה.
3. אופים בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות (ניתן לבדוק אם העוגה מוכנה בעזרת נעיצת קיסם).
4. מצננים את העוגה.
לציפוי:
1. מקציפים יחד את השמנת המתוקה, כוס החלב ושקית אבקת הפודינג בטעם וניל לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.
2. חוצים את העוגה במרכזה לשתי חלקים.
3. מניחים על צלחת הגשה את החלק התחתון ומקשטים בקרם השמנת ובתותים.
4. סוגרים עם החלק העליון ומצפים גם אותו בקרם השמנת ומקשטים בתותים.
שפה: עברית ::: 1208
עוד ווידאו
- פטרוזיליה
פטרוזיליה עשירה בבטא קרוטין, אפילו יותר מגזר, יש ב
- בצק לפיצה
כיצד להכין בצק לפיצה
- עטיף בצק פילו במילוי סלמון ותרד מוקפץ
- טכניקות מדהימות לעיצוב עוגות חגיגיות
כשרואים כיצד זה נעשה זה מביא חשק להתנסות. מאוד קל,
- פטריות קראנצ'יות
הפטריות המטוגנות והקראנצ'יות האלה כל כך עסיסיו
- שבעה קינוחים יפניים פופולריים
- פוטטו צ'יפס קריספי
מתכון כ-100 גרם פירורי לחם זהובים, אפשר גם פירורי
- בראוניז בננה שוקולד בעיטור לוטוס
מאת אבינועם ארביב
- פודינג שוקולד קטיפתי
מרכיבים 3 - 4 מנות: 2 כוסות (500 מ"ל) חלב
- רוטב סטייק ביתי
קטגוריות
תגובות אחרונות
760 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- חלת בצל [אבי מ.] -
- צלי בקר בניחוח תפוז ונענע [אורן בר] - פשוט וטעים...
- עוגיות לחיצה [אבי מ.] - במכשיר לחיצת עוגיות
- ריבת חבושים [אבי מ.] -
- חזה עוף צלוי בבלסמי [אבי מ.] -
- עוף שחום [אבי מ.] -
- מרובעי ריבה ופירורים [אבי מ.] - מרובעי פירורי בצק פריך (שטרויזל) במלית ריבה.