Pesto
תפריט
א', 05 יול 2020, 09:48
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סופגניות זריזות למאותגרי תנאים...

רשימת מרכיבים (10 סופגניות):

  • 1/4 2 כפיות שמרים אינסטנט (או שקית קטנה אחת)
  • 3 כוסות קמח רגיל
  • 1 ביצה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כוס מים חמימים
  • 1/2 1 כפות שמן (נצטרך עוד לטיגון כמובן)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף ברנדי או קוניאק
  • גרידת לימון אחד
  • ריבת תותים רכה למילוי (כ-2 כוסות)


בהתאם לוידאו:

  1. להכניס את חומרי הבצק לשקית זיפר גדולה, לאטום ולערבב היטב
  2. להניח בסיר עם מים חמים למשך שעה
  3. להוציא ולרדד את הבצק (המעט דביק, לכן יש לקמח את המשטח) לעובי של 1 ס"מ
  4. לקרוץ באמצעות כוס או כלי דומה עיגולים בקוטר 5 ס"מ בערך
  5. משאריות הבצק ניתן לרדד שוב ולקרוץ עוד עיגולים
  6. לכסות עם מגבת למשך 30 דקות
  7. בסיר: ליצוק שמן לגובה 5 ס"מ בערך ולהביא לחום של 175 מעלות. איך יודעים? אם מכניסים סופגניה והיא מוקפת בבלונים זעירים, אך לא יותר מדי, זה החום.
  8. לטגן כל צד למשך כדקה. להימנע מטיגון יתר
  9. להוציא ולהניח על רשת צינון או מפית ניר סופגת.
  10. להשתמש בבקובוק סקוויזר להחדרת הריבה ולאחריה ניתן לפזק אבקת סוכר.
     
שפה: אנגלית ::: 1347
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר