עוגיות תפוחים, עם קערה אחת בלבד
להשרות כוס צימוקים במים חמים כ-10 דקות
לחמם תנור ל-160 מעלות
לחמם תנור ל-160 מעלות
מרכיבים:
2 ביצים
120 גרם סוכר
100 מ"ל שמן
50 מ"ל חמאה מומסת
לערבב היטב עם מטרפה
לנפות לקערה 250 גרם קמח עוגה (אפשר גם 200 גרם קמח רגיל עם 50 גרם קורנפלור)
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2 תפוחים מקולפים, מגולענים וחתוכים לקוביות
להוסיף את הצימוקים, מסוננים מהמים
1 כפית רום
לצקת לתבנית מרופדת
לפזר מעל שקדים חצויים/לבנים
להכניס לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לכ-30 דקות
להוציא לצינון ולחתוך לריבועים להגשה.
שפה: אחר ::: 2036
עוד ווידאו
- סלט שעועית גרוזיני מיוחד לחג
ננה שרייר (ננוצ'קה) במתכון חגיגי ומיוחד לסלט ש
- הכנת חלב סויה ביתי ויצירת גבן
תהליך הכנת חלב סויה ביתי טבעוני ויצירת גבן לעשיית
- עוגה בחושה עם חתך פרג בצורה פרח
נמאס מעוגת שיש?! הנה צורה פרחונית עוגה בחושה לכל
- פנקייק שחיתות...
- קינוח קרם לימון עם קצפת, קל הכנה
מרכיבים: לקרם: 90 גרם חמאה 200
- כיצד לקלף רימון - שיטה מדהימה שכנראה לא הכרתם
- פוטטוס בניחוח איטלקי
פלחי תפוחי אדמה אפויים מתובלים בפרמזן
- בצק פילו במילוי סלמון ותרד
מאת השף צ'רלי פדידה, מתכון של חברת "ליימ
- משקה גלידה מרענן
- עוגת גבינה על תחתית פנקייק
מספר מנות - 10 זמן הכנה – 90 דקות אביזרים:
קטגוריות
תגובות אחרונות
71720 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון [ראובן מ.] - באדיבות "חצר כנרת" סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים
- קובה בורגול מטוגנת [אבי מ.] -
- דגים ברוטב פיקנטי [שפית בהתהוות] - דג ברוטב
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- ארוחת אורז במחבת [אבי מ.] - ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת.
- עוגת ביסקוויטים [אורן בר] -
- כרוב סיני כבוש [אבי מ.] - פיקנטי