תפוחי אדמה אפויים עם טוויסט
4 דרכים שונות וקלות להכנה, להגשה נאה ולטעם משגע
שפה: אחר ::: 1712
עוד ווידאו
- פשטידה מהירה
גיל חובב משוחח עם הפוליטיקאי והאקדמאי, דובר משרד ה
- טיפ ל-אומלט
- כיצד לשבור ביצה ביד אחת
למדו לעבוד כמו המקצוענים
- כרוב ממולא
מתכון להכנת כרוב ממולא בבשר בקר . השפית רבקה רוזנ
- קציצות בשר ובמיה
דרגת קושי - בינוני זמן הכנה – 90 דקות מספר
- מלבי עם פיסטוק קוקוס וקינמון
סודות מתוקים - הקונדיטורית קרין גורן מכינה מתכוני
- סמסה אוזבקית - מאפה יפייפה
בצק דק ומדופף לרדד דק ולמרוח היטב חמאה רכה ל
- עטיף בצק פילו במילוי סלמון ותרד מוקפץ
מאת השף צ'רלי פדידה, מתכון של חברת "ליימן שלי
- מרק חרירה מרוקאי עם אטריות
מרק חורפי מהביל עשיר בקטניות, בתוספת אטריות ביצים
- 10 טריקים עם ביצים
וידאו זה מציג 10 עצות נהדרות לבישול ביצים בדרכים ח
קטגוריות
תגובות אחרונות
71630 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון [ראובן מ.] - באדיבות "חצר כנרת" סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים
- קובה בורגול מטוגנת [אבי מ.] -
- דגים ברוטב פיקנטי [שפית בהתהוות] - דג ברוטב
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- ארוחת אורז במחבת [אבי מ.] - ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת.
- עוגת ביסקוויטים [אורן בר] -
- כרוב סיני כבוש [אבי מ.] - פיקנטי