סלט שעועית גרוזיני מיוחד לחג
ננה שרייר (ננוצ'קה) במתכון חגיגי ומיוחד לסלט שעועית גרוזיני -צולם לפרויקט 'סימנים' לראש השנה- פרויקט על טעמים וזיכרונות לראש השנה של אתר בית אבי חי.
שפים מובילים מבשלים פרשנות אישית לסימני ראש השנה. לעוד מתכונים, סרטים וכתבות הכנסו לפרויקט סימנים באתר האינטרנט של בית אבי חי
http://musaf.bac.org.il/project/symnym
שנה טובה!
המתכון המלא:
סלט שעועית גרוזיני
רכיבים:
1/2 ק"ג שעועית אדומה
1 בצל אדום בינוני
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח אטלנטי
כפית מלח גרוזיני
1/3 כוס חומץ או לימון
1/3 כוס שמן תירס
צרור כוסברה
כוס אגוזי מלך
שיני שום - 1 או 2 לפי הטעם
אופן הכנה:
1. משרים את השעועית 12-24 שעות , רצוי להחליף את המים פעם אחת במהלך ההשרייה
2. מבשלים את השעועית עד שהיא מתרככת אבל עדיין נגיסה ולא ממרחית
3. פורסים את הבצל האדום לטבעות
4. קוצצים גס את השום
5. שוברים את אגוזי המלח לחתיכות קטנות כך שחלק מהם הופכים כמעט לאבקה ומוסיפים לקערה
5. מתבלים במלח אטלנטי, מלח גרוזיני ופלפל שחור
6. מוסיפים את השמן והחומץ
7. מערבבים את הכל יחד ומגישים
אפשר לבזוק עוד אגוזי מלך מעל הסלט בהגשה
לעוד מתכונים כנסו לפרויקט
http://musaf.bac.org.il/project/symnym
**צילום ועריכה פילטר הפקות
שפים מובילים מבשלים פרשנות אישית לסימני ראש השנה. לעוד מתכונים, סרטים וכתבות הכנסו לפרויקט סימנים באתר האינטרנט של בית אבי חי
http://musaf.bac.org.il/project/symnym
שנה טובה!
המתכון המלא:
סלט שעועית גרוזיני
רכיבים:
1/2 ק"ג שעועית אדומה
1 בצל אדום בינוני
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח אטלנטי
כפית מלח גרוזיני
1/3 כוס חומץ או לימון
1/3 כוס שמן תירס
צרור כוסברה
כוס אגוזי מלך
שיני שום - 1 או 2 לפי הטעם
אופן הכנה:
1. משרים את השעועית 12-24 שעות , רצוי להחליף את המים פעם אחת במהלך ההשרייה
2. מבשלים את השעועית עד שהיא מתרככת אבל עדיין נגיסה ולא ממרחית
3. פורסים את הבצל האדום לטבעות
4. קוצצים גס את השום
5. שוברים את אגוזי המלח לחתיכות קטנות כך שחלק מהם הופכים כמעט לאבקה ומוסיפים לקערה
5. מתבלים במלח אטלנטי, מלח גרוזיני ופלפל שחור
6. מוסיפים את השמן והחומץ
7. מערבבים את הכל יחד ומגישים
אפשר לבזוק עוד אגוזי מלך מעל הסלט בהגשה
לעוד מתכונים כנסו לפרויקט
http://musaf.bac.org.il/project/symnym
**צילום ועריכה פילטר הפקות
שפה: עברית ::: 3856
עוד ווידאו
- לחמניות תפוח בדבש לראש השנה
לחמניות תפוח יפות ומתוקות לארוחת החג. רעיון מקסים
- מתכון לחמניות כשרות לפסח עם אבי לוי
עד שהכרתי את המתכון הזה, לא אהבתי את פסח בכלל. לכן
- פלאן – קרם קרמל קלאסי
מתכון לפלאן או קרם קרמל קלאי - קינוח שמוכר בהרבה מ
- עוגת גבינה-קוקוס ללא אפיה
עוגה קלה וטעימה מאוד. מי שמחבב קינוחי קוקוס יאהב א
- גלידת חמאת בוטנים
המצרכים: 1 1 פחית ( 400 גרם) חלב מרוכז ממותק &nb
- עוגיות בראוניז בקלות
מרכיבים: 150 גרם סוכר חום 2 ביצים 100 גרם חמאה
- מתכון גזר ייחודי לארוחת ערב קלה
- מתכון לקרמל ב-5 דקות
איך להכין קרמל ב-5 דקות - http://www.10dakot.
- עוף וירקות בסגנון יפני, מהיר הכנה
מרכיבים: מעט שמן לטיגון 450 גרם חזה עוף
- לחמניות ללא לישה
קטגוריות
תגובות אחרונות
604190 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל ואגוזי פקאן [חנהל'ה] - נפלאה
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- לביבות בטטות [אבי מ.] -