Pesto
תפריט
ו', 03 יול 2020, 01:39
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קישואים עגולים ממולאים ברוטב עגבניות עשיר

מצרכים (3-4 מנות):
לקישואים:
6-7 קישואים עגולים
1 פלפל אדום
1 עגבנייה או 5-6 עגבניות שרי
1 בצל קטן
½ - ¾ כוס אורז
2-3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
לרוטב:
1 בצל
1 קופסא (400 גר') עגבניות מרוסקות מאיכות טובה (למשל של Mutti).
1 קופסא רסק עגבניות
2-2.5 כוסות מים רותחים
1 כף סוכר קוקוס\סירופ אגבה
2-3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה\חריפה, עשבי תיבול יבשים: פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום.
אופן ההכנה:
1. רוחצים את הקישואים וקוטמים את הראשים. שומרים אותם בצד.
2. מרוקנים את תוכם של הקישואים ושומרים בקערה נפרדת.
3. קוצצים בצל, עגבנייה, פלפל אדום ופטרוזיליה.
4. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים עגבנייה, גמבה, אורז, את תוכם של הקישואים ופטרוזיליה.
5. מתבלים ומערבבים היטב.
6. מורידים מהאש.
7. ממלאים את הקישואים, מניחים מעל את הכיפות ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב:
1. מחממים שמן זית בסיר רחב ועמוק.
2. קוצצים בצל ושום ומטגנים עד הזהבה.
3. מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, ותבלינים ומערבבים היטב אחרי כל הוספה.
4. מניחים בזהירות את הקישואים ברוטב ומוסיפים מים רותחים עד שהקישואים מכוסים ברובם ברוטב.
5. מביאים לרתיחה.
6. מכסים ומבשלים עוד כ- 35-45 דקות עד שהקישואים רכים.
7. תוך כדי בישול מסירים את המכסה ומרטיבים את הקישואים ברוטב.
בתיאבון!
שפה: עברית ::: 1249
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר