קישואים עגולים ממולאים ברוטב עגבניות עשיר
מצרכים (3-4 מנות):
לקישואים:
6-7 קישואים עגולים
1 פלפל אדום
1 עגבנייה או 5-6 עגבניות שרי
1 בצל קטן
½ - ¾ כוס אורז
2-3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
לרוטב:
1 בצל
1 קופסא (400 גר') עגבניות מרוסקות מאיכות טובה (למשל של Mutti).
1 קופסא רסק עגבניות
2-2.5 כוסות מים רותחים
1 כף סוכר קוקוס\סירופ אגבה
2-3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה\חריפה, עשבי תיבול יבשים: פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום.
אופן ההכנה:
1. רוחצים את הקישואים וקוטמים את הראשים. שומרים אותם בצד.
2. מרוקנים את תוכם של הקישואים ושומרים בקערה נפרדת.
3. קוצצים בצל, עגבנייה, פלפל אדום ופטרוזיליה.
4. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים עגבנייה, גמבה, אורז, את תוכם של הקישואים ופטרוזיליה.
5. מתבלים ומערבבים היטב.
6. מורידים מהאש.
7. ממלאים את הקישואים, מניחים מעל את הכיפות ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב:
1. מחממים שמן זית בסיר רחב ועמוק.
2. קוצצים בצל ושום ומטגנים עד הזהבה.
3. מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, ותבלינים ומערבבים היטב אחרי כל הוספה.
4. מניחים בזהירות את הקישואים ברוטב ומוסיפים מים רותחים עד שהקישואים מכוסים ברובם ברוטב.
5. מביאים לרתיחה.
6. מכסים ומבשלים עוד כ- 35-45 דקות עד שהקישואים רכים.
7. תוך כדי בישול מסירים את המכסה ומרטיבים את הקישואים ברוטב.
בתיאבון!
לקישואים:
6-7 קישואים עגולים
1 פלפל אדום
1 עגבנייה או 5-6 עגבניות שרי
1 בצל קטן
½ - ¾ כוס אורז
2-3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
לרוטב:
1 בצל
1 קופסא (400 גר') עגבניות מרוסקות מאיכות טובה (למשל של Mutti).
1 קופסא רסק עגבניות
2-2.5 כוסות מים רותחים
1 כף סוכר קוקוס\סירופ אגבה
2-3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה\חריפה, עשבי תיבול יבשים: פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום.
אופן ההכנה:
1. רוחצים את הקישואים וקוטמים את הראשים. שומרים אותם בצד.
2. מרוקנים את תוכם של הקישואים ושומרים בקערה נפרדת.
3. קוצצים בצל, עגבנייה, פלפל אדום ופטרוזיליה.
4. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים עגבנייה, גמבה, אורז, את תוכם של הקישואים ופטרוזיליה.
5. מתבלים ומערבבים היטב.
6. מורידים מהאש.
7. ממלאים את הקישואים, מניחים מעל את הכיפות ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב:
1. מחממים שמן זית בסיר רחב ועמוק.
2. קוצצים בצל ושום ומטגנים עד הזהבה.
3. מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, ותבלינים ומערבבים היטב אחרי כל הוספה.
4. מניחים בזהירות את הקישואים ברוטב ומוסיפים מים רותחים עד שהקישואים מכוסים ברובם ברוטב.
5. מביאים לרתיחה.
6. מכסים ומבשלים עוד כ- 35-45 דקות עד שהקישואים רכים.
7. תוך כדי בישול מסירים את המכסה ומרטיבים את הקישואים ברוטב.
בתיאבון!
שפה: עברית ::: 2580
עוד ווידאו
- צלי בקר
מתכון צלי בקר ברוטב פפריקה עם ערכים תזונתיים למ
- עוגת שמרים
- סטייק כרובית
תוספת מנה טעימה במיוחד
- איך מכינים אוזני המן לפורים?
איך מכינים אוזני המן לפורים? מתכון קצר לבצק פריך ע
- לא ייאמן מה ניתן לעשות עם בקבוקים ריקים
חבל סתם לזרוק..
- פילה מוסר במעטפת עשבי תיבול אפוי בתנור
- הכנת קוראסנים שונים במאפיה
התיאבון מתעורר עם הצפייה...
- עוגת גבינה יפנית
ידועה בגובה שלה, והיא מהרוטטות שישנן
- שבע דרכים יצירתיות לחיתוך פירות וירקות
רעיונות נהדרים לעיצוב הגשה
- רוטי/צ׳אפטי - לחם הודי שטוח
מרכיבים: 1/2 כוס קמח מלא קורט מלח 1/4 כוס
קטגוריות
תגובות אחרונות
543060 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -