קישואים עגולים ממולאים ברוטב עגבניות עשיר
מצרכים (3-4 מנות):
לקישואים:
6-7 קישואים עגולים
1 פלפל אדום
1 עגבנייה או 5-6 עגבניות שרי
1 בצל קטן
½ - ¾ כוס אורז
2-3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
לרוטב:
1 בצל
1 קופסא (400 גר') עגבניות מרוסקות מאיכות טובה (למשל של Mutti).
1 קופסא רסק עגבניות
2-2.5 כוסות מים רותחים
1 כף סוכר קוקוס\סירופ אגבה
2-3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה\חריפה, עשבי תיבול יבשים: פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום.
אופן ההכנה:
1. רוחצים את הקישואים וקוטמים את הראשים. שומרים אותם בצד.
2. מרוקנים את תוכם של הקישואים ושומרים בקערה נפרדת.
3. קוצצים בצל, עגבנייה, פלפל אדום ופטרוזיליה.
4. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים עגבנייה, גמבה, אורז, את תוכם של הקישואים ופטרוזיליה.
5. מתבלים ומערבבים היטב.
6. מורידים מהאש.
7. ממלאים את הקישואים, מניחים מעל את הכיפות ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב:
1. מחממים שמן זית בסיר רחב ועמוק.
2. קוצצים בצל ושום ומטגנים עד הזהבה.
3. מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, ותבלינים ומערבבים היטב אחרי כל הוספה.
4. מניחים בזהירות את הקישואים ברוטב ומוסיפים מים רותחים עד שהקישואים מכוסים ברובם ברוטב.
5. מביאים לרתיחה.
6. מכסים ומבשלים עוד כ- 35-45 דקות עד שהקישואים רכים.
7. תוך כדי בישול מסירים את המכסה ומרטיבים את הקישואים ברוטב.
בתיאבון!
לקישואים:
6-7 קישואים עגולים
1 פלפל אדום
1 עגבנייה או 5-6 עגבניות שרי
1 בצל קטן
½ - ¾ כוס אורז
2-3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
לרוטב:
1 בצל
1 קופסא (400 גר') עגבניות מרוסקות מאיכות טובה (למשל של Mutti).
1 קופסא רסק עגבניות
2-2.5 כוסות מים רותחים
1 כף סוכר קוקוס\סירופ אגבה
2-3 כפות שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה\חריפה, עשבי תיבול יבשים: פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום.
אופן ההכנה:
1. רוחצים את הקישואים וקוטמים את הראשים. שומרים אותם בצד.
2. מרוקנים את תוכם של הקישואים ושומרים בקערה נפרדת.
3. קוצצים בצל, עגבנייה, פלפל אדום ופטרוזיליה.
4. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים עגבנייה, גמבה, אורז, את תוכם של הקישואים ופטרוזיליה.
5. מתבלים ומערבבים היטב.
6. מורידים מהאש.
7. ממלאים את הקישואים, מניחים מעל את הכיפות ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב:
1. מחממים שמן זית בסיר רחב ועמוק.
2. קוצצים בצל ושום ומטגנים עד הזהבה.
3. מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, ותבלינים ומערבבים היטב אחרי כל הוספה.
4. מניחים בזהירות את הקישואים ברוטב ומוסיפים מים רותחים עד שהקישואים מכוסים ברובם ברוטב.
5. מביאים לרתיחה.
6. מכסים ומבשלים עוד כ- 35-45 דקות עד שהקישואים רכים.
7. תוך כדי בישול מסירים את המכסה ומרטיבים את הקישואים ברוטב.
בתיאבון!
שפה: עברית ::: 1436
עוד ווידאו
- עוגת דבש מעולה ועסיסית ב-10 דקות!
עוגת דבש בחושה קלה ופשוטה. מתכון לעוגת דבש ב-10 דק
- בתוך מאפייה סופר מתקדמת
לא יאמן אילו מאפים מדהימים נעשים באמצעות רובוטים..
- פיצה ביתית
פיצה טעימה, מהירה וקלה להכנה קישור למתכון
- מרק שעועית לבנה
מתוך Harvest Eating.com
- איך להכין מרק אסייתי ב-2 דקות
- מתוק במיטבו...
עיטורי קינוחים מרהיבי עין
- סופגניות זריזות למאותגרי תנאים...
רשימת מרכיבים (10 סופגניות): 1/4 2 כפיות שמר
- רולדה בקלות
- מתכון לבגט
איך להכין בגט צרפתי אמיתי. חומרים - שלב א':
- אודות קמח
הקמח מגיע בסוגים שונים. קמח מלא, מולבן, רמות גלוטן
קטגוריות
תגובות אחרונות
1930 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- עוגת אופרה [אבי מ.] - עוגת שכבות ביסקוויט שקדים קרם חמאה ומוס.
- קדאיף במילוי קצפת [אבי מ.] - שתי שכבות בצק קדאיף אפויות במלית שמנת מוקצפת.
- ירקות ממולאים [אבי מ.] -
- טורט לפסח [אבי מ.] - עוגת טורט לפסח שניתנת גם לחיתוך לשכבות ומילוי בכל קרם.
- טורט דבש [אבי מ.] - עוגת דבש מתובלת לראש השנה ולא רק.
- עוגת ביסקוויטים [שוקולדה] - הכי קל והכי טעים!
- כבד קצוץ [אבי מ.] -