פוטטו צ'יפס קריספי
מתכון
כ-100 גרם פירורי לחם זהובים, אפשר גם פירורי לחם פנקו
כ-6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לפלחים.,
1 כפית מלח.
להרתיח בסיר כ-2 ליטר מים להוסיף, את המלח, לשים את פלחי תפוחי האדמה.
להרתיח כ-5 דקות עד אשר תפוחי האדמה מוכנים למחצה. לא לבשל מידי יותר.
לסנן ולשטוף במי ברז ולסנן לקרר מעט.
לרוטב פוטטוצ'יפס
1 כף גדושה מיונז.
1 כפית פפריקה מתוקה.
1 כף קטשופ.
1 כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
2 כפיות שמן קנולה.
לערבב את כל חומרי הרוטב.
אופן ההכנה;
לרפד תבנית בנייר אפייה.
לשוך לתבנית בזהירות את תפוחי-האדמה המבושלים.
לקחת מרוטב הפוטטוס כמעט את כל הרוטב, ולשפוך על תפוחי האדמה.
לערבב אותם בעדינות בעזרת הידיים.
לשפוך כ-100 גרם פירורי לחם ולערבב בידיים בזהירות.
לסדר את תפוחי האדמה שיהיו רובם ישיר על התבנית.
לזלף מעט שמן קנולה,כ-2 כפיות.
אפייה;לחמם תנור לחום גבוה מאוד כ-220 מעלות.
לאפות כ-40-50 דקות עד אשר הכל מזהיב יפה גם בתחתית תפוחי האדמה. להגיש חם ולהנות.
כ-100 גרם פירורי לחם זהובים, אפשר גם פירורי לחם פנקו
כ-6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לפלחים.,
1 כפית מלח.
להרתיח בסיר כ-2 ליטר מים להוסיף, את המלח, לשים את פלחי תפוחי האדמה.
להרתיח כ-5 דקות עד אשר תפוחי האדמה מוכנים למחצה. לא לבשל מידי יותר.
לסנן ולשטוף במי ברז ולסנן לקרר מעט.
לרוטב פוטטוצ'יפס
1 כף גדושה מיונז.
1 כפית פפריקה מתוקה.
1 כף קטשופ.
1 כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
2 כפיות שמן קנולה.
לערבב את כל חומרי הרוטב.
אופן ההכנה;
לרפד תבנית בנייר אפייה.
לשוך לתבנית בזהירות את תפוחי-האדמה המבושלים.
לקחת מרוטב הפוטטוס כמעט את כל הרוטב, ולשפוך על תפוחי האדמה.
לערבב אותם בעדינות בעזרת הידיים.
לשפוך כ-100 גרם פירורי לחם ולערבב בידיים בזהירות.
לסדר את תפוחי האדמה שיהיו רובם ישיר על התבנית.
לזלף מעט שמן קנולה,כ-2 כפיות.
אפייה;לחמם תנור לחום גבוה מאוד כ-220 מעלות.
לאפות כ-40-50 דקות עד אשר הכל מזהיב יפה גם בתחתית תפוחי האדמה. להגיש חם ולהנות.
שפה: עברית ::: 9623
עוד ווידאו
- קישואים עגולים ממולאים ברוטב עגבניות עשיר
מצרכים (3-4 מנות): לקישואים: 6-7 קישואים עגולים
- עוגת גבינה קפה ושוקולד ללא אפייה
קינוח מיוחד לחובבי הקפה והשוקולד. עוגת גבינה שמשלב
- מתכון מיוחד לשבועות- קרין גורן
קרין גורן עם מתכון וטיפים לשבועות צילום: שמוליק ל
- עוגיות טחינה
מתכון עוגיות קטנות בטעם נפלא של שומשום עם ערכים תז
- קרואסון שוקולד טעים במיוחד ב-10 דקות
הכנת קרואסון שוקולד מעולה, אפשר גם במילוי חלבה. מת
- קליית פילפלים
הם נדרשים בהרבה מתכונים. נראה כיצד לעשות זאת נכון.
- פנקייק שחיתות...
- שוו'ארמה בקר בקלות
- רעיונות מדליקים לאפיה!
רעיונות למאפים
- חיתוכיות מושלמות, קלות להכנה ללא אפייה ובכלום זמן!
250 גר' ביסקוויטים כף אבקת סוכר 3/4 כוס חמאת
קטגוריות
תגובות אחרונות
486690 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד