פוטטו צ'יפס קריספי
מתכון
כ-100 גרם פירורי לחם זהובים, אפשר גם פירורי לחם פנקו
כ-6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לפלחים.,
1 כפית מלח.
להרתיח בסיר כ-2 ליטר מים להוסיף, את המלח, לשים את פלחי תפוחי האדמה.
להרתיח כ-5 דקות עד אשר תפוחי האדמה מוכנים למחצה. לא לבשל מידי יותר.
לסנן ולשטוף במי ברז ולסנן לקרר מעט.
לרוטב פוטטוצ'יפס
1 כף גדושה מיונז.
1 כפית פפריקה מתוקה.
1 כף קטשופ.
1 כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
2 כפיות שמן קנולה.
לערבב את כל חומרי הרוטב.
אופן ההכנה;
לרפד תבנית בנייר אפייה.
לשוך לתבנית בזהירות את תפוחי-האדמה המבושלים.
לקחת מרוטב הפוטטוס כמעט את כל הרוטב, ולשפוך על תפוחי האדמה.
לערבב אותם בעדינות בעזרת הידיים.
לשפוך כ-100 גרם פירורי לחם ולערבב בידיים בזהירות.
לסדר את תפוחי האדמה שיהיו רובם ישיר על התבנית.
לזלף מעט שמן קנולה,כ-2 כפיות.
אפייה;לחמם תנור לחום גבוה מאוד כ-220 מעלות.
לאפות כ-40-50 דקות עד אשר הכל מזהיב יפה גם בתחתית תפוחי האדמה. להגיש חם ולהנות.
כ-100 גרם פירורי לחם זהובים, אפשר גם פירורי לחם פנקו
כ-6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לפלחים.,
1 כפית מלח.
להרתיח בסיר כ-2 ליטר מים להוסיף, את המלח, לשים את פלחי תפוחי האדמה.
להרתיח כ-5 דקות עד אשר תפוחי האדמה מוכנים למחצה. לא לבשל מידי יותר.
לסנן ולשטוף במי ברז ולסנן לקרר מעט.
לרוטב פוטטוצ'יפס
1 כף גדושה מיונז.
1 כפית פפריקה מתוקה.
1 כף קטשופ.
1 כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
2 כפיות שמן קנולה.
לערבב את כל חומרי הרוטב.
אופן ההכנה;
לרפד תבנית בנייר אפייה.
לשוך לתבנית בזהירות את תפוחי-האדמה המבושלים.
לקחת מרוטב הפוטטוס כמעט את כל הרוטב, ולשפוך על תפוחי האדמה.
לערבב אותם בעדינות בעזרת הידיים.
לשפוך כ-100 גרם פירורי לחם ולערבב בידיים בזהירות.
לסדר את תפוחי האדמה שיהיו רובם ישיר על התבנית.
לזלף מעט שמן קנולה,כ-2 כפיות.
אפייה;לחמם תנור לחום גבוה מאוד כ-220 מעלות.
לאפות כ-40-50 דקות עד אשר הכל מזהיב יפה גם בתחתית תפוחי האדמה. להגיש חם ולהנות.
שפה: עברית ::: 2243
עוד ווידאו
- כרוב שלם ממולא - מעדן מעורר התפעלות
להניח את הכרוב בקערת זכוכית ולעטוף בנילון נצמד לח
- טריק: מאפה תפוחים בצורת ורד
מתכון פשוט וממש קל , וגם נראה פנטסטי. 3 תפוחים אד
- אוזני המן במלית שזיפים של מיקי שמו
- "ביצת השטן"
ביצים ממולאות.. יאמממי!
- לחתוך עוגה לשכבות
לפצל שכבות עם סכין משוננת ארוכה, תוך שמירה על להב
- בייגלה
חומרים עבור 9 בייגל'ה 1 כוס מים חמים&nbs
- גאוני - עשרות טיפים וטריקים למטבח
הרעינות האלה ממש עובדים!
- רוטב סטייק ביתי
- 10 טריקים עם ביצים
וידאו זה מציג 10 עצות נהדרות לבישול ביצים בדרכים ח
- הכנת כנאפה בייתית hit it!
השף ברק חורש מציג איך להכין כנאפה בבית. קטע זה הינ
קטגוריות
תגובות אחרונות
70 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת