שלבי הכנה אצ'רולי חצ'פורי
שלבי הדרכה להכנת אצ'רולי חצ'פור/ ndhav לאה ספיר
שפה: עברית ::: 3546
עוד ווידאו
- פטריות קראנצ'יות
הפטריות המטוגנות והקראנצ'יות האלה כל כך עסיסיו
- גלידת מלון קלת הכנה
רכיבים: מלון 300 גרם שמנת להקצפה (20-25% שומ
- מתכון לסופגניות רכות ואווריריות
מתכון לסופגניות מושלמות: סופגניות רכות, אווריריות,
- מילוי פרג לאוזני המן
קונדיטורית סמואל מלמדת אתכם בסרטון הראשון להכין
- בתוך מאפייה סופר מתקדמת
לא יאמן אילו מאפים מדהימים נעשים באמצעות רובוטים..
- הכנת עוגת בסקויטים , טעים ופשוט
כדאי מאוד לטבול את הביסקוויטים בחלב או ליקר כלשהו
- כיסוני בצק פריך עם בשר
- איך מנקים בלנדר מבלי להתאמץ
סודות השפים
- איך צולים עוף בתנור
מתכון וטכניקה להכנת עוף צלוי
- פיצה ביתית
פיצה טעימה, מהירה וקלה להכנה קישור למתכון
קטגוריות
תגובות אחרונות
486650 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד