איך להכין עוגת גבינה אפויה
מצרכים לבסיס:
150 גרם ביסקוויטים טחונים דק
70 גרם חמאה מומסת
50 גרם שקדים טחונים דק (או אגוז/שקד אחר לבחירה האישית)
מצרכים למלית:
**שלב1**
250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה
6755 גרם (3 גביעים) גבינת שמנת 25%
200 גרם סוכר
4 ביצים
כפית 1 תמצית וניל
כף 1 לימון סחוט טרי
**שלב2**
400 גרם שמנת חמוצה
65 גרם סוכר
כפית 1 תמצית וניל
כפית 1 מיץ לימון
**תבנית עגולה 24''
למתכון הכנסו בקישור הבא:
http://goo.gl/jQwRzE
שפה: עברית ::: 1838
עוד ווידאו
- מתכון לבגט
איך להכין בגט צרפתי אמיתי. חומרים - שלב א':
- בראוניז עם 3 מרכיבים בלבד
מצרכים: 11/4 (כוס ורבע) ממרח שוקולד נוטלה 1/
- איך עושים קרמבו
גלידות פלדמן מציגות את התהליך במפעל
- קציצות טונה עשירות בחלבון
מתכון בריא וטעים עם חלבון, שיבולת שועל.. ממש קל ל
- כיצד להכין טופו
קל מאוד להכין בבית את גבינת הטופו, וזה מאוד חסכוני
- עראיס בפיתה
עראיס בפיתה - מתכון אליפות | פשוט וטעים עם מיכל &
- כישורי סכין - חיתוכי בצל
אין דבר הכרחי יותר מכישורי סכין. צפו בסרטון וידאו
- איך מכינים שניצלים
מתכון בסיסי וטכניקה להכנת שניצל
- עגבניות במילוי כוסמין או בורגול
אורלי פלאי ברונשטיין מלמדת איך מכינים עגבניות ממול
- מתכון לאצ'רולי חצ'פורי
אצ'רולי חצ'פורי - מנה גאורגית טעימה להפליא
קטגוריות
תגובות אחרונות
71700 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון [ראובן מ.] - באדיבות "חצר כנרת" סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים
- קובה בורגול מטוגנת [אבי מ.] -
- דגים ברוטב פיקנטי [שפית בהתהוות] - דג ברוטב
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- ארוחת אורז במחבת [אבי מ.] - ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת.
- עוגת ביסקוויטים [אורן בר] -
- כרוב סיני כבוש [אבי מ.] - פיקנטי