עבודה עם מרית ומטרפת
הלקקן והמקצפת הם סוסי העבודה במטבח. כאן נקבל הסבר על הסוגים והשימוש.
שפה: אנגלית ::: 2215
עוד ווידאו
- השף המבשל
- כיצד מבשלים טופו
כיצד לבשל היטב טופו, עם דוגמה קריספית מוקפצת.
- בצק פילו במילוי סלמון ותרד
מאת השף צ'רלי פדידה, מתכון של חברת "ליימ
- טבעות בצל
- אורז מלא ופולי אזוקי
איך להכין ארוחה בריאה וקלה ברייס קוקר
- חזה עוף בתנור על עגבניות שרי צלויות
מאת השף צ'רלי פדידה, מתכון של חברת "ליימ
- דרכים לקישוט הצלחת
מריחות מסוגננות למחיות בזמן צילחות
- רוטב צ'ימיצ'ורי
רוטב צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי אמיתי רוטב הצ
- סופגניות קלאסיות של אבי מלמדסון
אחרי אינספור פניות ובקשות, שכנענו את אבי לפנק אתכם
- עוגת פרג
מתכון עוגת פרג טעימה מאוד ובריאה עם ערכים תזונתיים
קטגוריות
תגובות אחרונות
486640 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד