Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2020, 04:37
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרובית וגזר כבושים

חומרים:
ראש כרובית מופרד לפרחים.
3-4 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות
2 שיני שום חצויים
1-2 פלפל ירוק / אדום חריף חתוך לרצועות
2 פרוסות לימון ללא הקליפה
1/4 כוס שמן
3 כפות מלח
כוס מיץ לימון
1/2 כוס חומץ
קערה עם מי קרח
מים רותחים 
 
ההכנה - 
שוטפים את הכרובית במי ברז.
שופכים על הכרובית מים רותחים לדקה שתיים ומכניסים מיד למי קרח לדקה שתיים ומוציאים.
מצרפים לכרובית את יתר הירקות ומערבבים.
מתבלים בשמן, מלח, לימון וחומץ ומערבבים.
מתקנים תיבול כל 20 דקות.
הכבושים כבר מוכנים לאכילה אולם טעמם משתבח ככל שחולף הזמן.
שפה: עברית ::: 1665
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר