פיצה כשרה לפסח
קלה מאוד להכנה -
לבצק:
1.3/4 כוסות קמח מצה. =מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה.
1/2 כוס קמח תפוחי-אדמה. =מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
1 ביצה.
1/2 כפית מלח.
1/3 כוס שמן או קנולה, או שמן זית,או שמן אגוזים=מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
3/4 כפית אבקת אפייה.
1 כוס מים רותחים =מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
לערבב הכל ביחד לבצק מעט דביק.
לקחת תבנית תנור בגודל-35X35 ס"מ.
לפזר על התבנית כ-2 כפות שמן זית ,
ולשטח את הבצק באופן אחיד על התבנית.
לקחת חצי קופסה רוטב פיצה סמיך מוכן -גם רוטב סמיך לפסטה או לזניה מתאים.
לערבב חצי קופסה עם 2 כפות שמן זית ולערבב.
למרוח על הבצק כ-5-6 כפות רוטב,
לפזר מעל כ-250 גרם גבינה צהובה,
לפזר מעל חצי קופסה טבעות זיתים מסוננים.
לפזר מעל קצת תבלין אורגנו, או טימין ואורגנו טרי.
לחמם תנור לחום גבוה כ-180 מעלות ולאפות כ-20 דקות, התחתית חייבת להיות קריספית וזהובה.
אם החלק העליון של הפיצה כבר זהוב, ותחתית הפיצה עדיין לא אפויה. לאפות את הפיצה בחום תחתון של התנור כ-5-7 דקות עד אשר הפיצה זהובה וקריספית בתחתית.
שפה: עברית ::: 5392
עוד ווידאו
- פילה מוסר במעטפת עשבי תיבול אפוי בתנור
- קינוח פנא קוטה עם תות שדה
650 גרם (תות שדה) 2 כוסות (120 מ"ל) חלב מלא,
- המבורגר פטריות
מאת רוני סופר
- מתכון סודי לחומוס
ירמוק מחומוס אל שייך בנצרת חושף את המתכון שלו לחומ
- עוגיות טחינה מושלגות
העוגיות טחינה הכי הכי טעימות שיש, עם טעם מודגש של
- לחמניות פרמזן ושום לארוחת ערב
אין כמו תוצרת בית - קרום פריך בחוץ, ארומת שום עדינ
- בצק לפיצה
כיצד להכין בצק לפיצה
- קמח + מים רותחים - לאפה במהירות
לאפה, טורטילה, טקו, תקראו לזה איך שבא לכם, אבל אם
- שבעה קינוחים יפניים פופולריים
- עטיף בצק פילו במילוי סלמון ותרד מוקפץ
קטגוריות
תגובות אחרונות
486580 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרק בשר תימני [שירינקה] -
- עוגת שוקולד וקרם ללא קמח [אבי מ.] - עוגת שוקולד נטו ללא קמח.
- חציל חם בטחינה [אורן בר] - מעדן
- עוגיות כעכ תוניסיות [cohenshoshh] - כעכ
- סופגניות מסורתיות [belakiz] - מאד אוריריות
- לחם עשבי תיבול טריים [אבי מ.] - לחם לבן עסיסי וניחוחי, טעים מאוד, מתכון של סמדר מוואלה.
- עוגה גבינה מהירה [איילה 10] - גבינה וסירופ מייפל