כיצד להכין Tamagoyaki - חביתה יפנית מגולגלת
העקרון פשוט, וניתן להשתמש גם במחבת עגולה:
להקפיד שהמחבת תהיה משומנת קלות ובאחידות בכל שכבה
להתחיל שכבה חדשה לפני שהקודמת עשויה לגמרי
את נוזל השכבה הבאה יש להחדיר מעט מתחת לגלגול הקודם כי שידבק אליו.
להקפיד שהמחבת תהיה משומנת קלות ובאחידות בכל שכבה
להתחיל שכבה חדשה לפני שהקודמת עשויה לגמרי
את נוזל השכבה הבאה יש להחדיר מעט מתחת לגלגול הקודם כי שידבק אליו.
שפה: עברית ::: 1307
עוד ווידאו
- 6 טריקים נחמדים במטבח
קילוף ביצה, שום, קיוי, תפוח אדמה חיתוך בננה ופלפל
- הכנת פירה מהיר ללא קילוף תפוח האדמה
- הכנת סופגניות... בעזרת שקית ניילון
אין צורך להתלכך וללכלך, מעולה למי שאין עודף מקום ב
- מרק אפונה עם בשר
- הכנת אספרסו
- עוגת גבינה ותותים
במיוחד לחג השבועות - תתכוננו לחטא...קרין גורן מכינ
- נגיסי עוף אפויים
נגיסי עוף שניתן להכין בקלות בבית. כל החומרים בויד
- טיפים לבישול
- עוגת שמרים
- מתכון לפלפלים ממולאים
בועז, כתב "עכבר העיר און ליין", מנסה להת
קטגוריות
תגובות אחרונות
1200 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת