כרוב ממולא
מתכון להכנת כרוב ממולא בבשר בקר .
השפית רבקה רוזנבלט חושפת בפנינו בוידאו ארט משעשע את תהליך הכנת המנה המופלאה של מסעדת צימעס שממוקמת בהרצליה פיתוח
השפית רבקה רוזנבלט חושפת בפנינו בוידאו ארט משעשע את תהליך הכנת המנה המופלאה של מסעדת צימעס שממוקמת בהרצליה פיתוח
שפה: עברית ::: 2411
עוד ווידאו
- הכנת פיתות
עמרי ואייל מכינים פיתות באחד מהחדרים של המכינה בבי
- בצק לפאי
- 25 טריקים מהירים לבישול שיהפכו אותך לשף
- מטבוחה - מתכון לבישול - אבי לוי
מטבוחה - מתכון לבישול - אבי לוי צילום ועריכה - אי
- עוגיות יווניות Koulourakia
העוגיות היווניות, הכנה מסורתית
- טכניקה נהדרת לחיתוך ירקות ופירות! סופר שף. חלק 2
- תבנית אפיה מסיליקון
כיצד לשמור ולטפל בהן
- הדגמה - סגירת גיוזה
- מתכון לסופגניות מתוקות
סופגניות מתוקות לחנוכה, עם ריבה ושבבי קליפת תפוז ל
- איך לחתוך בצל בלי דמעות
סודות השפים
קטגוריות
תגובות אחרונות
109620 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- בייגל [אבי מ.] -