חציל אפוי קריספי
אפשר לזכות בטעם המענג גם ללא טיגון.
המתכון:
1 חציל גדול חתוך לפרוסות של 1 ס"מ.
לשים בקערה;
2 ביצים.+1/2 כפית מלח, קצת פלפל שחור גרוס+כף מים.-ולערבב מעט במזלג.
לפירורי הלחם;
לשים בקערה-
1 שקית פירורי לחם (כ- 200 גרם )
1/2 כפית פפריקה מתוקה, קורט פלפל שחור,1/4 כפית מלח, 3 כפות שומשום,להוסיף שמן קנולה לפי הצורך ולערבב עד- לקבלת עיסה לחה כמו חול ים.
מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים את הנייר בקצת ספרי שמן.
לוקחים פרוסת חציל טובלים בביצה. ולאחר מכן מצפים בפירורי הלחם.
כך מכינים את כל החצילים,
מרססים מעל כל החצילים קצת ספרי שמן,
אפייה בחום גבוה כ-220 מעלות עד הזהבה,בערך 20-30 דקות.
מגישים עם סלט ירקות, ביצה קשה טחינה, זיתים וירקות.
המתכון:
1 חציל גדול חתוך לפרוסות של 1 ס"מ.
לשים בקערה;
2 ביצים.+1/2 כפית מלח, קצת פלפל שחור גרוס+כף מים.-ולערבב מעט במזלג.
לפירורי הלחם;
לשים בקערה-
1 שקית פירורי לחם (כ- 200 גרם )
1/2 כפית פפריקה מתוקה, קורט פלפל שחור,1/4 כפית מלח, 3 כפות שומשום,להוסיף שמן קנולה לפי הצורך ולערבב עד- לקבלת עיסה לחה כמו חול ים.
מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים את הנייר בקצת ספרי שמן.
לוקחים פרוסת חציל טובלים בביצה. ולאחר מכן מצפים בפירורי הלחם.
כך מכינים את כל החצילים,
מרססים מעל כל החצילים קצת ספרי שמן,
אפייה בחום גבוה כ-220 מעלות עד הזהבה,בערך 20-30 דקות.
מגישים עם סלט ירקות, ביצה קשה טחינה, זיתים וירקות.
שפה: עברית ::: 2771
עוד ווידאו
- עוגת שמרים
- אומלט בקלות
- אפית לחם ביתי
אני מאוד אוהב להכין לחם וחשבתי שאולי חלק ממכם ירצה
- לחמניות לפסח
מתכון קל הכנה. מרכיבים לכ-30 לחמניות: 3 כוסות
- דאמפלינג - גיוזה
ראו כיצד שומרים על צורה שלמה
- איך מכינים עוגת גבינה?
מגישה: סבינה ולדמן ממשחקי השף לק
- פאי שקשוקה פיקנטי
רעיון נחמד לשקשוקה קצת אחרת
- חצ'פורי על מחבת
חצ'פורי . לחם גבינה גאורגי (גרויני) המפורסם. ה
- מעדן/קינוח תפוזים סופר קל שעה הכנה
(בחרו תרגום לעברית בכתוביות (CC) רשימת מרכיבים:
- פאי מראנג לימון
חומרים ל-2 פאי (18 סמ קוטר): עבור קראמבל:
קטגוריות
תגובות אחרונות
71720 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון [ראובן מ.] - באדיבות "חצר כנרת" סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים
- קובה בורגול מטוגנת [אבי מ.] -
- דגים ברוטב פיקנטי [שפית בהתהוות] - דג ברוטב
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- ארוחת אורז במחבת [אבי מ.] - ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת.
- עוגת ביסקוויטים [אורן בר] -
- כרוב סיני כבוש [אבי מ.] - פיקנטי