Pesto
תפריט
ו', 24 ינו 2020, 02:16
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חציל אפוי קריספי

אפשר לזכות בטעם המענג גם ללא טיגון.

המתכון:

1 חציל גדול חתוך לפרוסות של 1 ס"מ.
לשים בקערה;
2 ביצים.+1/2 כפית מלח, קצת פלפל שחור גרוס+כף מים.-ולערבב מעט במזלג.

לפירורי הלחם;
לשים בקערה-
1 שקית פירורי לחם (כ- 200 גרם )
1/2 כפית פפריקה מתוקה, קורט פלפל שחור,1/4 כפית מלח, 3 כפות שומשום,להוסיף שמן קנולה לפי הצורך ולערבב עד- לקבלת עיסה לחה כמו חול ים.
מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים את הנייר בקצת ספרי שמן.
לוקחים פרוסת חציל טובלים בביצה. ולאחר מכן מצפים בפירורי הלחם.
כך מכינים את כל החצילים,
מרססים מעל כל החצילים קצת ספרי שמן,
אפייה בחום גבוה כ-220 מעלות עד הזהבה,בערך 20-30 דקות.
מגישים עם סלט ירקות, ביצה קשה טחינה, זיתים וירקות.
שפה: עברית ::: 2087
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר