פירושקי עם פירה ובצל מטוגן
יאממיי פירושקי עם פירה והמון בצל מטוגן.
בד"כ עושים אותם עבים כמו סופגניה אבל אני מכין אותם קלילים יותר. זה פחות מפוצץ..
שפה: עברית ::: 2256
עוד ווידאו
- פנקייק
- מיונז תוצרת בית
מי שרוצה להכין מיונז טעים בעצמו, להלן המתכון.
- עוגת ביסקוויטים עגולה בציפוי שוקולד
מתכון מאתר שופרסל מצרכים: לקרם שוקולד: 1+1/2
- פיתות ביתיות
מתכון פיתות עיראקיות עשויות במחבת עם ערכים תזונתיי
- כיצד לחלץ בקלות כוסות תקועות
לא פעם קורה שכוס אחת נתקעת לתוך השניה, אם במהלך פי
- פודינג שוקולד קטיפתי
מרכיבים 3 - 4 מנות: 2 כוסות (500 מ"ל) חלב
- פרלינים
"בועז לומד לבשל"
- יום בקונדיטוריה של ויקטור הוגו
בבית המאפים של ויקטור הוגו מכינים מגוון רחב של מאפ
- הכנת קוראסנים שונים במאפיה
התיאבון מתעורר עם הצפייה...
- סלט כרוב מנצח
סלט כרוב או בשם ה"מקורי" שלו סלט המחמאות
קטגוריות
תגובות אחרונות
71670 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון [ראובן מ.] - באדיבות "חצר כנרת" סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים
- קובה בורגול מטוגנת [אבי מ.] -
- דגים ברוטב פיקנטי [שפית בהתהוות] - דג ברוטב
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- ארוחת אורז במחבת [אבי מ.] - ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת.
- עוגת ביסקוויטים [אורן בר] -
- כרוב סיני כבוש [אבי מ.] - פיקנטי