איך מכינים רוטב בשמל
רוטב בשמל צרפתי קלאסי עם אגוז מוסקט - מתאים לפסטה, לזניה, פשטידות, מוסקה ועוד...
שפה: עברית ::: 3185
עוד ווידאו
- לחם איטלקי
צעד אחר צעד להכנת לחם איטלקי טעים.
- איך להכין גרנולה ביתית במייבש מזון
הנטורופטית שירי מזור מלמדת כיצד להכין גרנולה במייב
- איך אופים עוגת שוקולד ב 60 שניות
בואו לראות ב-60 שניות איך אופים עוגת שוקולד. השף ע
- הכנת פיתות
עמרי ואייל מכינים פיתות באחד מהחדרים של המכינה בבי
- עוגיות יווניות Koulourakia
העוגיות היווניות, הכנה מסורתית
- פלאן – קרם קרמל קלאסי
מתכון לפלאן או קרם קרמל קלאי - קינוח שמוכר בהרבה מ
- אוכל רחוב - סלט חומוס הודי
הכנה מרתקת של סלט חומוס המורכב מירקות ופירות טריים
- עוגה בחושה עם חתך פרג בצורה פרח
נמאס מעוגת שיש?! הנה צורה פרחונית עוגה בחושה לכל
- גלידת ווניל
הכנת גלידה בקלי קלות
- לחמניית קוקוס
מאפה ריחני ומתוק מרכיבים: 125 גרם קמח
קטגוריות
תגובות אחרונות
623780 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- סברינה [לינואל] - עוגת קרם
- תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש [תמילושה] - טוב לפסח וגם לטבעונים
- מרק עוף [אבי מ.] - המרק המסורתי היהודי לכל החגים ולשבת.
- עוגת 3 שכבות גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת שוקולד וגבינה מצוינת
- באגט [אבי מ.] - הבאגט הצרפתי, מהלחמים הפופולרים בצרפת ובכל העולם.
- Pagnotta לחם שאור איטלקי [אבי מ.] -
- עוגת שלושת המוסים - טריקולד [אבי מ.] -