איך אופים עוגת שוקולד ב 60 שניות
בואו לראות ב-60 שניות איך אופים עוגת שוקולד. השף עמרי בן פרז מביא בדקה אחת בלבד את כל התורה של אפיית עוגה -- המרכיבים המדוייקים, הערבול, ההקצפה והמסת השוקולד. התבנית המומלצת, דרגת חום האפייה ואיך יודעים מתי העוגה מוכנה. בסיום האפייה נלמד איך מכינים את ציפוי השוקולד, MSN
שפה: עברית ::: 2451
עוד ווידאו
- פרחי תפוחי אדמה בתנור
מתכון קל הכנה, מעולה לאירוח וחג.
- בראוניז (חומיות)
- מתכון מנצח לג'חנון תימני אסלי
ג'חנון תימני אסלי, שלב אחר שלב לתוצאה מושלמת.
- מתכון לסלט כרוב מנצח
סלט כרוב או בשם ה"מקורי" שלו סלט המחמאות
- סופגניות זריזות למאותגרי תנאים...
רשימת מרכיבים (10 סופגניות): 1/4 2 כפיות שמר
- הדגמה - סגירת גיוזה
- מתכון מג'דרה
מג'דרה - תבשיל אורז ועדשים מרכיבים : 4 כוסות אור
- מתכונים חלביים לשבועות
ספיישל מתכונים חלביים לקראת שבועות.
- סטייק כרובית
תוספת מנה טעימה במיוחד
- אמנות הקפוצ'ינו
קטגוריות
תגובות אחרונות
650280 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- כרוכית בריוש במלית קרם וניל [אבי מ.] - כרוכית או שושני בריוש במלית קרם וניל.
- טרפלס תפוז [אבי מ.] - טרפלס שוקולד מריר בטעם תפוז
- עוגת נס קפה וברנדי [חנהל'ה] - עוגה נ ה ד ר ת - מומלץ להגיש יום לאחר ההכנה
- ביסקוצו'ס - כעכים מלוחים [אבי מ.] - כעכי שמרים מלוחים, נקראים גם כעכים מזרחיים או כעק.
- סלט קישואים ושמיר [rdt0312] -
- עוגת גבינה פסיפלורה אפויה [אבי מ.] - עוגת גבינה פסיפלורה אפויה בציפוי פסיפלורה.
- עוף ספרדי [אבי מ.] - חלקי עוף ברוטב עגבניות פיקנטי.