איך אופים עוגת שוקולד ב 60 שניות
בואו לראות ב-60 שניות איך אופים עוגת שוקולד. השף עמרי בן פרז מביא בדקה אחת בלבד את כל התורה של אפיית עוגה -- המרכיבים המדוייקים, הערבול, ההקצפה והמסת השוקולד. התבנית המומלצת, דרגת חום האפייה ואיך יודעים מתי העוגה מוכנה. בסיום האפייה נלמד איך מכינים את ציפוי השוקולד, MSN
שפה: עברית ::: 2372
עוד ווידאו
- ביצת עין בתוך שבכת תפוחי אדמה
רכיבים: מתכון ראשון: 1/2 תפוח אדמה 1 ביצה
- איך מנקים בלנדר מבלי להתאמץ
סודות השפים
- מפולי הקקאו עד לשוקולד
סיור לאורך כל התהליך בו נוצר שוקולד, מקטיף הפולים,
- עוף בגריל ב60 שניות
- דקליות Palmiers
אחד המאפים האהובים ביותר, השילוב של בצק עלים וסוכר
- אורז מטוגן תאילנדי
מתכון אורז מוקפץ ושיפודי פרגית ברוטב צ'ימיצ
- איך מכינים דים סאם?
- עוגיות שוקולד עסיסיות
עוגיות אלה כל כך עשירות עם טעם שוקולדי, טעים ועסיס
- קמח + מים רותחים - לאפה במהירות
לאפה, טורטילה, טקו, תקראו לזה איך שבא לכם, אבל אם
- 7 טיפים לבישול בסיסיים למתחילים
טיפים בסיסיים לבישול למתחילים
קטגוריות
תגובות אחרונות
486690 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד