עוגת ביסקוויטים
המצרכים:
1.מכינים את הפודינג לפי הוראות ההכנה על הקופסא :בעיקרון 2 כוסות חלב קר ומערבבים לתערובת אחידה עם האבקה
2.מרוקנים את הגבינה % 9 לקערה נפרדת מהפודינג ושופכים את אבקת הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה 3.מערבבים את הפודינג עם הגבינה הממותקת
4.מסדרים בתבנית שכבת בסקויטים (אין צורך ללחח את הביסקויטים)
5.ומורחים שכבת קרם בערך 7 כפות לפי התבנית לעיל
6.חוזרים על התהליכים 4+5 עוד 3 פעמים
7.שוברים 5 בסקויטים לפירורים ומפזרים על השיכבה העליונה
8.מזליפים סירופ שוקולד מעל 9.מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות כדי שהקרם ייספג
- גבינה לבנה 9%
- חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 100 גרם אבקת סוכר
- 500 גרם בסקויטים, מומלץ שתהיה חצי חבילה ספייר
- סירופ שוקולד
- 2 כוסות חלב או להמיר כוס חלב במיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל 38%
- תבנית 27 על 33 אפשר גם גודל גדול יותר אבל העוגה תהיה יותר נמוכה
-
2 קערות להכנת הקרם
1.מכינים את הפודינג לפי הוראות ההכנה על הקופסא :בעיקרון 2 כוסות חלב קר ומערבבים לתערובת אחידה עם האבקה
2.מרוקנים את הגבינה % 9 לקערה נפרדת מהפודינג ושופכים את אבקת הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה 3.מערבבים את הפודינג עם הגבינה הממותקת
4.מסדרים בתבנית שכבת בסקויטים (אין צורך ללחח את הביסקויטים)
5.ומורחים שכבת קרם בערך 7 כפות לפי התבנית לעיל
6.חוזרים על התהליכים 4+5 עוד 3 פעמים
7.שוברים 5 בסקויטים לפירורים ומפזרים על השיכבה העליונה
8.מזליפים סירופ שוקולד מעל 9.מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות כדי שהקרם ייספג
שפה: עברית ::: 2144
עוד ווידאו
- אפית לחם ביתי
המתכון פשוט קל ולא דורש הרבה זמן ומאמץ, ולכן מת
- מיונז ללא ביצים, אגוזים או סויה
מצרכים: 65 גרם שעועית לבנה שהושרתה לילה וסונ
- לחם איטלקי
צעד אחר צעד להכנת לחם איטלקי טעים.
- חביתת אצה וגבינה יפנית - Tamagoyaki
קל מאוד להכנה, מחבת מרובעת מאוד עוזרת כאן. הדרך ה
- סופגניות | המתכון לסופגניה הכי טובה שתאכלו בחיים
איך להכין סופגניה - בשיטה הקלאסית! תמיד כששיח הסו
- הכל על מאפי גבינות שטוחים
לכל תרבות יש המאפה השטוח האופייני לה – חצ
- עוגיות יווניות Koulourakia
העוגיות היווניות, הכנה מסורתית
- גרטן תפוחי אדמה ובטטות לפסח
גרטן תפוחי אדמה ובטטות קל להכנה. רוב העבודה זה הקי
- קרין גורן - עוגת זברה
סרטון מתוך הדי.וי.די המצורף לספר אפיה זה משחק ילדי
- מאפה שוקולד מפותל
100 מ,ל חלב חמים 8 גרם שמרים 1 כף סוכר
קטגוריות
תגובות אחרונות
486600 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרק בשר תימני [שירינקה] -
- עוגת שוקולד וקרם ללא קמח [אבי מ.] - עוגת שוקולד נטו ללא קמח.
- חציל חם בטחינה [אורן בר] - מעדן
- עוגיות כעכ תוניסיות [cohenshoshh] - כעכ
- סופגניות מסורתיות [belakiz] - מאד אוריריות
- לחם עשבי תיבול טריים [אבי מ.] - לחם לבן עסיסי וניחוחי, טעים מאוד, מתכון של סמדר מוואלה.
- עוגה גבינה מהירה [איילה 10] - גבינה וסירופ מייפל