Pesto
תפריט
א', 25 אוג 2019, 18:00
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת ביסקוויטים

המצרכים:
  • גבינה לבנה 9%
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 500 גרם בסקויטים, מומלץ שתהיה חצי חבילה ספייר
  • סירופ שוקולד
  • 2 כוסות חלב או להמיר כוס חלב במיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל 38%
  • תבנית 27 על 33 אפשר גם גודל גדול יותר אבל העוגה תהיה יותר נמוכה
  • 2 קערות להכנת הקרם 

     
הוראות הכנה:

1.מכינים את הפודינג לפי הוראות ההכנה על הקופסא :בעיקרון 2 כוסות חלב קר ומערבבים לתערובת אחידה עם האבקה
2.מרוקנים את הגבינה % 9 לקערה נפרדת מהפודינג ושופכים את אבקת הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה 3.מערבבים את הפודינג עם הגבינה הממותקת
4.מסדרים בתבנית שכבת בסקויטים (אין צורך ללחח את הביסקויטים)
5.ומורחים שכבת קרם בערך 7 כפות לפי התבנית לעיל
6.חוזרים על התהליכים 4+5 עוד 3 פעמים
7.שוברים 5 בסקויטים לפירורים ומפזרים על השיכבה העליונה
8.מזליפים סירופ שוקולד מעל 9.מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות כדי שהקרם ייספג
שפה: עברית ::: 1240
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר