Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 23:29
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

דקליות Palmiers

אחד המאפים האהובים ביותר, השילוב של בצק עלים וסוכר מקורמל יוצר עוגיות טעימות להפליא.
מוגש חם מהתנור

רכיבים

  • 1 דף בצק עלים מופשר
  • ½ כוס סוכר מגורען

הוראות

  1. מפזרים ¼ כוס סוכר על השיש בריבוע של כ-9 אינץ'. מניחים מעל את עלה בצק העלים. מפזרים מאפה את יתרת ¼ כוס הסוכר.

  2. מגלגלים מאפה לריבוע בגודל 12 אינץ'. מגלגלים בחוזקה קצה אחד למרכז המאפה. מגלגלים בחוזקה את הקצה הנגדי עד שהם נפגשים במרכז.

  3. מקפיאים למשך 30 דקות.

  4. מחממים תנור ל-425F בזמן שהבצק קופא. מרפדים תבנית בנייר אפייה או במחצלת סיליקון.

  5. פורסים את בצק הקפוא לרוחב לחתיכות בעובי של ¼ אינץ'. מניחים על תבנית האפייה במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה.

  6. אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד שהסוכר מתחיל להתקרמל ולבעבע בתחתית. הופכים את העוגיות ואופים עוד 4 עד 5 דקות או עד להזהבה. מעבירים לרשת ומצננים לחלוטין. אחסן בכלי אטום עד שבוע.

שפה: אנגלית ::: 2301
עוד ווידאו
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר