דקליות Palmiers
אחד המאפים האהובים ביותר, השילוב של בצק עלים וסוכר מקורמל יוצר עוגיות טעימות להפליא.
מוגש חם מהתנור
מוגש חם מהתנור
רכיבים
- 1 דף בצק עלים מופשר
- ½ כוס סוכר מגורען
הוראות
-
מפזרים ¼ כוס סוכר על השיש בריבוע של כ-9 אינץ'. מניחים מעל את עלה בצק העלים. מפזרים מאפה את יתרת ¼ כוס הסוכר.
-
מגלגלים מאפה לריבוע בגודל 12 אינץ'. מגלגלים בחוזקה קצה אחד למרכז המאפה. מגלגלים בחוזקה את הקצה הנגדי עד שהם נפגשים במרכז.
-
מקפיאים למשך 30 דקות.
-
מחממים תנור ל-425F בזמן שהבצק קופא. מרפדים תבנית בנייר אפייה או במחצלת סיליקון.
-
פורסים את בצק הקפוא לרוחב לחתיכות בעובי של ¼ אינץ'. מניחים על תבנית האפייה במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה.
-
אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד שהסוכר מתחיל להתקרמל ולבעבע בתחתית. הופכים את העוגיות ואופים עוד 4 עד 5 דקות או עד להזהבה. מעבירים לרשת ומצננים לחלוטין. אחסן בכלי אטום עד שבוע.
שפה: אנגלית ::: 2301
עוד ווידאו
- עוגיות שומשום - כעכים מלוחים
סרטון מדליק וקצר להכנת כעכי שומשום מלוחים וקלים לה
- פלפלים ממולאים עם בשר ואורז
קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גרם. 1 כפית מלח. קור
- סיגר שוקולד מהיר הכנה
כל ההוראות והמרכיבים בווידאו בעקרון ממרח שוקולד
- הכנת חלב סויה וגבינת טופו בבית - שיא הקלות
פולי הסויה עשירים מאוד בחלבון איכותי המספק את כל ח
- פרחי תפוחי אדמה בתנור
מתכון קל הכנה, מעולה לאירוח וחג.
- טבעות בצל בבירה
עידו אברהם מציג מתכון קל לטבעות בצל קריספיות
- קרמבו תוצרת בית
קרין גורן - קרמבו תוצרת בית
- כרוב ממולא
מתכון להכנת כרוב ממולא בבשר בקר . השפית רבקה רוזנ
- דקליות Palmiers
אחד המאפים האהובים ביותר, השילוב של בצק עלים וסוכר
- פלפלים אפויים עם גבינות
מעדן נהדר, גם לאירוח
קטגוריות
תגובות אחרונות
486650 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד