דקליות Palmiers
אחד המאפים האהובים ביותר, השילוב של בצק עלים וסוכר מקורמל יוצר עוגיות טעימות להפליא.
מוגש חם מהתנור
מוגש חם מהתנור
רכיבים
- 1 דף בצק עלים מופשר
- ½ כוס סוכר מגורען
הוראות
-
מפזרים ¼ כוס סוכר על השיש בריבוע של כ-9 אינץ'. מניחים מעל את עלה בצק העלים. מפזרים מאפה את יתרת ¼ כוס הסוכר.
-
מגלגלים מאפה לריבוע בגודל 12 אינץ'. מגלגלים בחוזקה קצה אחד למרכז המאפה. מגלגלים בחוזקה את הקצה הנגדי עד שהם נפגשים במרכז.
-
מקפיאים למשך 30 דקות.
-
מחממים תנור ל-425F בזמן שהבצק קופא. מרפדים תבנית בנייר אפייה או במחצלת סיליקון.
-
פורסים את בצק הקפוא לרוחב לחתיכות בעובי של ¼ אינץ'. מניחים על תבנית האפייה במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה.
-
אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד שהסוכר מתחיל להתקרמל ולבעבע בתחתית. הופכים את העוגיות ואופים עוד 4 עד 5 דקות או עד להזהבה. מעבירים לרשת ומצננים לחלוטין. אחסן בכלי אטום עד שבוע.
שפה: אנגלית ::: 2339
עוד ווידאו
- להכין נודלס אורז קריספי
כמנה או לקישוט סלט, קל מאוד להכנה.
- "ביצת השטן"
ביצים ממולאות.. יאמממי!
- מקרונים - שלב אחר שלב
במתכון הזה אני מלמד אתכם בדיוק איך להכין מקר
- בצק פילו במילוי סלמון ותרד
מאת השף צ'רלי פדידה, מתכון של חברת "ליימ
- חטיף בריאות מהיר הכנה
מצרכים: ½ כוס חמאת בוטנים טבעית ½
- ספרינג רול ווייטנאמי
השפית מאיה דרין מכינה רולים אסיאתיים מנייר אורז
- חטיף מדליק
או איך להכין גלידה 100% טבעית
- איך מורחים ציפוי על עוגה
מריחת קרם באופן אחיד על עוגה
- שקדים בדבש
שקדים מאוד בריאים והתוצאה עשירה בטעם, מעולה כחטיף
- הכנת סופגניות בקונדיטוריה
האחים עיני בקליפ מיוחד על הכנת הסופגניות כולל טיפי
קטגוריות
תגובות אחרונות
600680 גולשים כעת באתר
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חריימה [אליאן] - דגים בנוסח טריפולטאי
- מאפה כרובית וגבינה [אבי מ.] - כמתאבן או כתוספת למנה עיקרית.
- קרם קרמל קל הכנה [אבי מ.] -
- בריוש [אבי מ.] - לחם צרפתי עשיר בחמאה.
- עוגת טריקולד גבינה [אבי מ.] - עוגת 3 שוקולדים קרה
- עוגת טירמיסו [אבי מ.] -
- סלט כרוב אדום ותפוחים [אבי מ.] -