קינוח מוס שלושה שוקולדים
להגשה בגביעי קינוח

6 מנות
הכנה וקירור

קושי: בינוני
» קינוחים
ציון גולשים:
10
[18 מדרגים]
מרכיבים
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
100 גר' שוקולד חלב קצוץ
100 גר' שוקולד לבן קצוץ
60 גר' חמאה רכה
3 מיכלים שמנת מתוקה לקצפת
3 כפות אבקת סוכר
שוקולד מגורד או אבקת קקאו לקישוט
100 גר' שוקולד חלב קצוץ
100 גר' שוקולד לבן קצוץ
60 גר' חמאה רכה
3 מיכלים שמנת מתוקה לקצפת
3 כפות אבקת סוכר
שוקולד מגורד או אבקת קקאו לקישוט
דרך הכנה
- מניחים כל שוקולד בקערה נפרדת, מוסיפים 20 גר' חמאה לכל קערה.
- מחממים מיכל שמנת אחד עד לפני רתיחה, יוצקים 1/3 מהשמנת לכל קערה ומערבבים עד להמסה וקבלת תערובת אחידה, אם יש צורך מחממים מעט במיקרוגל או בכלי כפול, מניחים לצינון מלא.
- מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר לקצפת רכה, מחלקים בין הקערות ומקפלים בעדינות לתערובות.
- יוצקים את המוס שוקולד מריר תחילה לכלי ההגשה, יוצקים בעדינות את מוס השוקולד החלב ומעליו את מוס השוקולד הלבן.
- מכסים את הכלים בניילון צמיד ומכניסים לקרור של 6 שעות לפחות.
- זורים מעל מעט אבקת קקאו טובה או מגרדים מעט שוקולד מריר ומגישים.
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- עוגת נס קפה וברנדי [חנהל'ה] - עוגה נ ה ד ר ת - מומלץ להגיש יום לאחר ההכנה
- עוגת עוגיות מרנג וריבת חלב [אבי מ.] -
- עוגות שוקולד אישיות [אבי מ.] - עוגות שוקולד אישיות ללא קמח במלית גנאש
- טרפלס תפוז [אבי מ.] - טרפלס שוקולד מריר בטעם תפוז
- עוגת סולת במילוי אגוזים [אבי מ.] - שמה המקורי של העוגה "טשפשטי" או "הריסה"
- ביסקוצו'ס - כעכים מלוחים [אבי מ.] - כעכי שמרים מלוחים, נקראים גם כעכים מזרחיים או כעק.
- הכנת בצק פאי [אבי מ.] - הכנת בצק למאפי פאי בשכבה אחת או שתי שכבות.