קינוח מוס שלושה שוקולדים
להגשה בגביעי קינוח
6 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» קינוחים
ציון גולשים:
10
[18 מדרגים]
מרכיבים
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
100 גר' שוקולד חלב קצוץ
100 גר' שוקולד לבן קצוץ
60 גר' חמאה רכה
3 מיכלים שמנת מתוקה לקצפת
3 כפות אבקת סוכר
שוקולד מגורד או אבקת קקאו לקישוט
100 גר' שוקולד חלב קצוץ
100 גר' שוקולד לבן קצוץ
60 גר' חמאה רכה
3 מיכלים שמנת מתוקה לקצפת
3 כפות אבקת סוכר
שוקולד מגורד או אבקת קקאו לקישוט
דרך הכנה
- מניחים כל שוקולד בקערה נפרדת, מוסיפים 20 גר' חמאה לכל קערה.
- מחממים מיכל שמנת אחד עד לפני רתיחה, יוצקים 1/3 מהשמנת לכל קערה ומערבבים עד להמסה וקבלת תערובת אחידה, אם יש צורך מחממים מעט במיקרוגל או בכלי כפול, מניחים לצינון מלא.
- מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר לקצפת רכה, מחלקים בין הקערות ומקפלים בעדינות לתערובות.
- יוצקים את המוס שוקולד מריר תחילה לכלי ההגשה, יוצקים בעדינות את מוס השוקולד החלב ומעליו את מוס השוקולד הלבן.
- מכסים את הכלים בניילון צמיד ומכניסים לקרור של 6 שעות לפחות.
- זורים מעל מעט אבקת קקאו טובה או מגרדים מעט שוקולד מריר ומגישים.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -