סהרוני שקדים

36 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים:
2
[1 מדרגים]
מרכיבים
280 גר' קמח
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' שקדים טחונים
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית וניל
אבקת סוכר לקישוט
דרך הכנה
- מניחים את הקמח, אבקת הסוכר והשקדים הטחונים בקערת מעבד מזון, מפעילים למספר שניות לערבוב.
- מוסיפים את קוביות החמאה ומפעילים בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית, ממשיכים להפעיל בפולסים רק עד שהתערובת מתאחדת לבצק.
- מוציאים ואוספים לכדור, עוטפים בניילון ומאחסנים שעה במקרר.
- מחממים את התנור ל-190°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
- מוצאים את הבצק מהמקרר, קורצים כדורים בקוטר 3 ס"מ, מגלגלים כל כדור לגליל, יוצרים מכל גליל סהרון כאשר הקצוות צרים, מניחים בתבנית על נייר האפיה, אם הבצק מתחמם מתרכך וקשה לעיצוב מחזירים לקירור נוסף במקרר.
- אופים כ-20 דקות או עד להזהבה קלה, מוציאים ומצננים 10 דקות בתבנית, מרימים בעדינות בעזרת מרית כל עוגיה ומניחים על רשת לצינון מלא.
- לאחר הצינון זורים מעל אבקת סוכר.
- מאחסנים בכלי סגור.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- טראפל שוקולד לבן [אבי מ.] -
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- ליקר פסיפלורה [שלקה] - לאוהבי הפרי המדהים הזה.
- לחמניות בצל [אבי מ.] -
- תפוחי עץ אפויים [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד רכה [אבי מ.] -
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"