Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 17:06
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוציני ברוטב אגוזים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 2706   

פטוציני ברוטב אגוזים
4 מנות
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

500 גר' פסטה פטוציני
50 גר' חמאה
1 שן שום כתושה
150 גר' אגוזי מלך קצוצים דק
6 עגבניות מיובשות בשמן מסוננות קצוצות
1 כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל לפי הטעם
4 עלי בזיליקום טרי פרוסים דק
שבבי פרמזן לקישוט

דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים לקערה.
  2. בזמן בישול הפסטה ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום, מטגנים עד להזהבה, מוסיפים את האגוזים הקצוצים והעגבניות המיובשות, ומטגנים בערבוב כדקה.
  3. מוסיפים את השמנת מתוקה לתערובת ומערבבים, מבשלים עוד 2 דקות, בודקים תיבול ומסיפים מלח ופלפל לפי הטעם (לקחת בחשבון את מליחות גבינת הפרמזן שמוספת לאחר מכן).
  4. יוצקים את התערובת על הפסטה בקערה, מפזרים מעל גבינת פרמזן ובזיליקום ומערבבים.
  5. מגישים חם ומפזרים מעל גבינת פרמזן משובבת עם קולפן.
     
     

אין תגובות עדיין
פטוציני ברוטב אגוזים By , 2005-07-03T20:07:20+03:00 פטוציני ברוטב אגוזים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' פסטה פטוציני 50 גר' חמאה1 שן שום כתושה150 גר' אגוזי מלך קצוצים דק6 עגבניות מיובשות בשמן מסוננות קצוצות1 כוס שמנת מתוקה3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדתמלח... Instructions: מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים לקערה. בזמן בישול הפסטה ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום, מטגנים עד להזהבה, מוסיפים את האגוזים הקצוצים והעגבניות המיובשות, ומטגנים בע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר