להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן" /> להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן" />
Pesto
תפריט
א', 20 ספט 2020, 21:05
110456 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בראוניז קקאו

להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7778   

בראוניז קקאו
16 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» קפה
 
מרכיבים
250 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
1/2 כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום בהיר
2 כפיות תמצית וניל
2 ביצים
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס קקאו
1/4 כפית מלח
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית 24X24 כאשר השוליים בשני צדדים הם מעבר לדפנות התבנית לשליפת הבראוניז לאחר האפיה.
  2. בקערה מערבבים היטב את החמאה המומסת והמצוננת עם הסוכר, מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל ומערבבים היטב.
  3. בקערה שניה מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח, מוסיפים לתערובת הקקאו ומערבבים, מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
  4. יוצקים לתבנית ומכניסים לאפיה של כ-25 דקות או עד שהמאפה נפרד מדפנות התבנית, לא לאפות מעבר לכך, הבראוניז יתייצבו בצינון.
  5. מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית ועל רשת צינון.
  6. שולפים את המאפה בעזרת שולי נייר האפיה לצלחת, חותכים לריבועים.
הערות
  • ניתן להוסיף 1/2 כוס שוקולד צ'יפס לתערובת.
  • אין חובה להשתמש באגוזים.
  • לא לשמור במקרר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
בראוניז קקאו By , 2005-06-30T19:06:13+03:00 בראוניז קקאו להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 250 גר' חמאה או מרגרינה מומסת1/2 כוס סוכר לבן3/4 כוס סוכר חום בהיר2 כפיות תמצית וניל2 ביצים1/2 כוס קמח1/2 כפית אבקת אפיה1/2 כוס קקאו1/4 כפית מלח1/... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית 24X24 כאשר השוליים בשני צדדים הם מעבר לדפנות התבנית לשליפת הבראוניז לאחר האפיה.בקערה מערבבים היטב את החמאה המומסת והמצוננת עם הס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר